Top 15

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Top 15

Příspěvekod Jan Pašek » 05 čer 2008 15:24

Jak jste si možná ráčili všimnout momentálně se to vyvrbilo že sem zas lezu častěji. Dovolil bych si opět porýpat se připomínkami v nastavení fóra konkrétně v Top 15. Bo sem potřeboval potvrdit že nález Mwav je planý poplach a dával sem to v noci ačkoliv příspěvek vidělo podle počítadla 24 lidí zůstal bez odpovědi. Zaplakal jsem tedy nad starým TOP 30 a přepnul se do svých nezodpovězených - nevyřešených témat. Tam si ale můžu nastavit za jak dlouho zpět je chci zobrazit i rozsvítilo se mi :idea: a jdu si stěžovat. Ať si každý nastaví Top 15;30;60;100 jak dlouhé chce. Je to jeho kolečko u myši a jeho prstíček, který si ušoupe a nastaví si Top jak jemu vyhovuje. Mě to pomůže a jim možná taky.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Re: Top 15

Příspěvekod mmmartin » 05 čer 2008 15:40

Asi to bude tím vedrem, ale nějak to nepobírám. Tvoje představa je taková, že by se v tabulce TOP XX zobrazovalo každému uživateli tolik příspěvků, koli si sám nastaví?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

Nodon
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Nodon » 05 čer 2008 15:43

Podle toho co jsem pochobil tak by se tam dalo nastavit Top 15;30;60;100 aby se to zobrazovalo kazdému uzivately jak jsi to nastaví.Jinak to má maji plnou podporu.

foxy_whiteFox
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod foxy_whiteFox » 05 čer 2008 15:47

Jsem taky pro. Top 15 je málo.

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 05 čer 2008 15:54

Byl bych spíš pro to, že když je příspěvek přečtený, posune se dolů a nezůstane nahoře, ať se zabrazují nahoře pouze nepřečtené...

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 05 čer 2008 17:06

Tak tak. Top 15 defautně a možnost přepnutí rozšíření Jestli se nemýlím tak tyhle údaje se ti ukládají do Cookies, když vyčistíš počítač tak ti to zas spadne na top 15 ale i tak je to myslím určitý krok vpřed.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 05 čer 2008 18:00

Honzo, ty jsi nezmar :lol: :lol: :lol:
Jinak nápad to není špatný.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 05 čer 2008 18:33

Nápad SUPER, a já myslel Honzo, že už spíš. Těch 30 by stačilo, ale pokud bude výběr, tak ať se každý zařídí podle svého gusta. Honzo jsei opravdu NEZMAR ! :idea:

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 05 čer 2008 18:43

a já myslel Honzo, že už spíš.

Přihodilo se že sloužím noční a vedle je hospoda s free wifi nají to tam 14-dnů tak je trochu sosám.

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 05 čer 2008 20:52

Jan Pašek píše:
a já myslel Honzo, že už spíš.

Přihodilo se že sloužím noční a vedle je hospoda s free wifi nají to tam 14-dnů tak je trochu sosám.

Tak jen sosej, je vidět že jsou i tací co když sosají tak jim to pálí. To já když sosám, tak se sem ráno bojím podívat a musím odstraňovat ty své "nečitelnosti"! Ještě, že to lze.
A když sosám hodně, tak mi to taky pálí a píšu na městské stránky, ale tam to odstranit nelze, musím požádat Admina, což hned budu dělat. Mám takové dilema. Buďto sosat a nepsat, anebo psát anebo nesostat. :idea:

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 06 čer 2008 11:35

Ahoj všem,
díky Honzovi za nápad. Top XX je jedna z věcí, kterou vám všem ještě dlužíme, která se po přechodu na phpbb 3.0 malinko zredukovala.. Mě se líbil už ten předchozí nápad (tuším, že ho znovu navrhoval Honza Pašek) a sice zredukovat TOP XX na hlavní stránce (případě ho zaměnit za TOP XX bez odpovědi) a TOP XX umístnit na extra stránku, kde je možné zobrazit TOP 30, 50 ...............více jak 50 bych snad ani neriskoval, přecijen je to zátěž pro SQL server.

A tak se tedy ptám, pokud bychom TOP 30 přesunuli na extra stránku a na hlavní stranu umístnili odkaz, bude to OK? :-) Bohužel do dnešního dne jsem nenašel žádné lepší TOP 30 pro phpbb 3.0 (a že jsem toho pročetl a prohledal celkem dost), budeme zatím muset pracovat s tím, co máme.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 06 čer 2008 12:00

Mno mám krátkou paměť ale jak to čtu něco mi to říká.
Za sebe pokud budu chtít radit top fórum si najdu. Pokud si jdu pro odpovědi je mi top celkem k ničemu bo sem lezu většinou z e-mailu.

Abychom to Ltb ulehčili ptám se vás všech jak přistupujete na fórum vy pokud jdete radit a pokud si jdete pro odpověď?

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”