PC nanastartuje
PC nanastartuje
Zdravim, objevil se mi vetsi problem s PC. Kdyz ho zapnu tak akorat zacne rvat soundblaster, toci se mechaniky a tim to konci. Na monitor nejde zadny signal a vypada to, ze se PC nedostane ani do biosu. Rekl bych, ze se asi podelala deska. Nemel nekdo z Vas podobny problem a nevite o tohmle pripadne neco?
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: PC nanastartuje
Před 3 rokama sem měl ten stejnej - točil se větrák, rozjela se DVD mechanika, možná si i hrábl disk, ale nenaběhl monitor a nic nefungovalo .. odešla základka :)
Everybody lies so don't trust anyone. :)
jak jsou na tom kondíky? Jsou nafouklé?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vítám Tě na fóru! Ten popis závady je trochu nejasný. Popiš to podrobněji. Jak mám rozumět tomu "akorat zacne rvat soundblaster"? Nejprve se podívej do bedny zda sedí kabeláž správně na svých místech a pak se zkus dostat do Biosu. Pokud to nepůjde, tak pokud máš v PC 2 paměti, tak první vyndej a na její místo dej druhou (pozor na statický náboj!) a spusť PC.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Po zapnuti asi po sekunde zacne prerusovane pipat soundblaster...a pak uz pipa neustale. Do monitoru zadny signal nejde, takze ani nevim, jestli jsem se dostal do biosu. Do bedny jsem koukal a vsechno sedi tam, kde ma.
Pokud necham pripojeny zdroj k mechanikam, tak se vsechny roztoci a toci se pak uz neustale.
Ten pocitac pracoval bez problemu 5 let.
Pokud necham pripojeny zdroj k mechanikam, tak se vsechny roztoci a toci se pak uz neustale.
Ten pocitac pracoval bez problemu 5 let.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Díval jsi se na paměti. Může to být i grafická karta. Zkus si nějakou půjčit třeba od kámoše a nemusí to být nic moc, jen tak na zkoušku.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Tak problem vyresen. Chyba byla v pameti.
Pred nedavnem jsem tam daval novy blok pameti, ale chyba se vyskytla v tom starym...asi nevydrzel pod nanosem prachu.
Pred nedavnem jsem tam daval novy blok pameti, ale chyba se vyskytla v tom starym...asi nevydrzel pod nanosem prachu.
A co kdybys tak poděkoval PICOVI a ostatním, kteří tě správně navedli- co říkáš?
Ve zdravém úmyslu tě zdraví-Fany (nováček)
Ve zdravém úmyslu tě zdraví-Fany (nováček)
Zpět na “Problémy s hardwarem”