Dnes jak jsem cistil prachove filtry od PC sem se tak zahledel do vahy co lezela pobliz tak jsem zvazil jsem muj case (vcetne HW v nem) no cisla mi ukazaly 18kg a ja furt jakto ze je ta krava tak tezka tak me zajijma kolik vazi ten vas?
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.
2 Kein : Normální PC nad 15 nedostanes jen tak ... takže selátka máme prakticky všichni :) 25 je ale slušný HC
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.
Kein píše:Dnes jak jsem cistil prachove filtry od PC sem se tak zahledel do vahy co lezela pobliz tak jsem zvazil jsem muj case (vcetne HW v nem) no cisla mi ukazaly 18kg a ja furt jakto ze je ta krava tak tezka tak me zajijma kolik vazi ten vas?
Jinak foto meho case :)
Ty diody musej bejt v noci strašný.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series Pravidla PC-Help
2 Kein: Takovou diskotéku bych na sotle ani pod ním nechtěl.
Novím kolik váží můj pc se vším všudy, ale moc toho v něm není - dejme tomu 15 Kg. Ale zdá se mi to moc, protože když sme ve škole stěhovali pc tak já bral po dvou a moc se mi to nezdálo. Ale taky mi oba ty kompy spadly. Naštěstí se jim nic nestalo.
Kein píše:Dnes jak jsem cistil prachove filtry od PC sem se tak zahledel do vahy co lezela pobliz tak jsem zvazil jsem muj case (vcetne HW v nem) no cisla mi ukazaly 18kg a ja furt jakto ze je ta krava tak tezka tak me zajijma kolik vazi ten vas?
Jinak foto meho case :)
Ty diody musej bejt v noci strašný.
znas nejaky regulator pro sest ventilatoru ktery diody nema ? ja ne :)
po dlouhé době se snažím sestavit svůj nový PC, který bude primárně sloužit na hraní her. Žádný extrém, pár hodin týdně, když bude čas. Monitor mám pouze FHD, takže i na toto bych primárně sestavu chtěl směřovat. V budoucnu bych...
Poslední příspěvek
12 vs 7 let záruky nabízené výrobcem - důvody a provozní vlastnosti/spolehlivost ať si každý domyslí sám... ;)