Argoneus píše:achich achich..... není to ani CRACK, jen si to pohraje s registry a tam co je napsáno "za 30 dní se vypni" změní na "za 150 let se vypni", což je podle mých zdrojů legální...
PočteníčkoHlavně toto:
Jak bojujete proti crackom typu NOD32.FiX.v2.1-nsane.exe? (Daniel)
Igor Hák: Momentálně nijak. Mám za to, že nejde přímo o crack, ale o něco, co modifikuje registry. Pokud by to byl crack (tj. kód, který zasahuje do souborů cizí aplikace), můžeme to hodnotit jako škodlivý kód a tak s ním i zacházet. To je jedna s jednodušších forem obrany.
Nechci ti kazit naladu ale ani ja si nemužu něco vodpustit! Jestli maš Nod 32 verzi 2 tak to je ten fix celekem učinnej ale jestli použivas verzi 3 seš celkem namydlenej ... kecaj tam že mužeš stahovat potom free aktualizace! ale houby nemaž vubec aktualni virovou databazi a jsi jednoduše v prd... prostě ti sice nodik jede dal ale virova aktualizace se neaktualizuje...
Ja považuju Noda za skvělej antivirak ale nikomu ho nevnucuju když je někdo spokojenej s avastem tak at je!
jenže každej čech si řika co se mi nechce koupit to mužu ukradnout! Nepišou tam že to je legalni ale nepišou že to je ani nelegalni! ale jen z respektu že něco takoveho vytvořili bys sis to měl koupit! (neptejte se mě kde sem vzal ty insformace co sem napsal v prvnim odstavci

) a když už nejsi svatoušek nedavej to aspon najevo...
Jak jeden typek na jednom warez forku

uploadnul filmy že pro maturanty

(všelijake kraviny jako sophiina volba atd.) jenže se magor podepsal

že prej kdyby mu chtěli nějak pomoct nebo co...

bylo mu 19 a život skoro zkaženej za dva dny u něj doma poliši nevim co měl za trest ale už o bdue v registru a bude se to tahnout znim... takže kdyby rači držel hubu tak je to snim lepši... (btw. jen abyste si nemysleli že lezu na warez forka- řikal mi to kamoš

- ale zase netvrdim že mam vše legalně

nejsem zas takovej andilek)
Sektor:Sice tež nefandim žadnemu firewallu a žadnej nepouživam ale neber nikomu jeho nazor! Ja věřim že firewall něco zmuže i když ho nepouživam! nebo použivam ten od pana billa gatese
Prominte za chyby tento text je dlouhej a unavujici a Čj neni moje přitelkyně