mám problém, který se mi nedaří vyřešit. Asi před 2 měsíci jsem od firmy dostal DELL Latitude 5410 (14“) s Win10. Cca před měsícem se ale začala vyskytovat chyba se sekáním (externí) klávesnice s myší (Logitech), která šíleně graduje - dnes se nedá NTB snad ani používat, jen tento text napsat je umění..
Co X sekund (nepravidelně) se mi zasekne myš i klávesnice (stejný USB stick) - klávesnice někdy opakuje do nekonečna jeden znak, nebo naopak vynechá až pár slov.
Přepojení USB neřeší nic. Odinstalace zařízení přes Správce zařízení také ne. Odinstalace Logitech SW rovněž nepomohla.
Řešení se zdá být snadné - vadný stick. Jenže není. Toto USB mám napojené na rozbočovač (A a B) - A na soukromém PC a B na NTB přes dokinu (jeden monitor). Jenže problémy to dělá jen na NTB, na PC je vše v naprostém pořádku. Přehození A a B zdířky nepomáhá, pořád blbne jen NTB.
Od té doby jsem nenainstaloval žádný nový program - není tedy nic nového, co by zjevně způsobovalo problém.
Někde jsem četl o blbnoucích ovladačích zvukovky Realtek s tím, že (aspoň dočasně) pomůže jeho odinstalace. Jenže v tomto případě ne, problém je zde stále..
Má někdo prosím nápad, co může toto způsobovat? Dosud jsem měl stejným způsobem připojený starší Dell (taky na Win10) a vše roky fungovalo bez problémů..
Díky.