Tak sem se rozmyslel, že rozbiju prasátko a vezmu to takto...pokud mě teda ještě neubijete argumenty :) Sice chápu, že 40 je za grafiku ranec...tolik stály mé předchozí počítače celkem Ale já jsem nikdy moje PC nijak neupgradoval. Tak doufám, že toto bude investice zase tak na 10 let minimálně. Tak jako mám ten současný PC.
Jestli si ochotný tolik dát tak proč né, za mě je to parádní stroj, nic moc lepšího už není. Ještě bych zvážil ještě výkonnější zdroj když už to bereš takhle.
"500 Kč sleva na příští nákup (1× na objednávku)" u několika komponentů, co takhle to zkusit rozkouskovat, ať to vyjde? A case má 3x 140 mm předinstalovaný, ještě jeden bych přidal.
Sestava v profilu. Watercooling ClubEXOverclocker@HWBot league rank#1Aprilia Shiver ClubBMW ///M Club
Tak jestli mi ještě poradíte zdroj, tak budu rád...ať to nezkazím nějakým nevhodným výběrem. Asi ten PC nechám složit v CZC a pak už jen přidám grafiku, tak to s těma slevama asi neklapne. Ventilátor případně dokoupím, když bude potřeba.
ASUS P8Z77-V LE Plus GPU, Gigabyte N670OC-2GD, Intel Core i5 3570K, Kingston HyperX 8GB, SEASONIC S12II-520W 80PLUS
Ahoj pohrávám si s myšlenkou oživit svůj starý kancelářský počítač na alespoň trochu schopný herní pc. Hry jsem nehrál řadu let ale poslední dobou mám velkou chuť si něco zahrát. Teď bude vycházet nové GTA VI a strašně rád bych si ho zahrál. Můj...
Poslední příspěvek
Tak jasný, ale do té doby bych si zahrál něco jiného, takže upgrade bych si nadělil klidně pod stromeček. Navíc se mě úplně netýkají novinky v podobě procesorů a grafik, klidně bych sáhl po bazarovych komponentech.
Čau, už strašně dlouho nesleduju, co se ve světě HW děje a proto bych si rád nechal poradit.
Během covidu jsem si poskládal PC v podpisu a od té doby na něm jedu. V rozlišení QHD už u některých titulů cítím limity a některé hry si na ultra zkrátka...
Poslední příspěvek
Mas vubec v BIOSu zaply XMP profil RAM? Spousta lidi nevi ze se to musi zapinat a pripravi se az o 40% vykonu procesoru.
Procesor vymen za Ryzen 5700X a kup,novou grafiku, to je vse co je potreba udelat.
Mám doma dědka, používám ho na Word, Excel, Internet, filmy a hraju jednu hru Left4Dead na steamu. Měnil jsem hdd za ssd. Ještě bych tam mohl přihodit ramky, podle popisu jsou tam 2 sloty. Předpokládám, že je tam jedna 4Gb a dočetl jsem se maximální...
Poslední příspěvek
Těch 1600 MHz nemusím dodržet?
Je nějaký způsob, jak zjistit, že je GK opravdu KO? Už na tom moc nesejde, jen pro info, ať to vím.
Mám aktuálně dvě sestavy. Kvůli konci seznamům na CZ zkusím popstat takto dle obrázku.
image.png
PC jsou na hry. Sestava 2014 ale ztratila dech. Na POE 2 se drží na 30fps, ale loading trvají minuty.
Hlavně procesor už nestíhá.
Sestava 2019, tam už...
Poslední příspěvek
D.O.C.P prfil byl vypnutý. Asi se to vyplo, když jsem před pár lety přidával 2x 8GM ram navíc.
Špatně jsem se asi vyjádřil. Většinu času jsem na PC 2019, ale PC 2014 je u rodičů. Takže přehození a úprava PC je nezbytná ve větčím rozsahu, než jen...
mám otázku jestli má cenu upgradovat můj pc nebo rovnou koupit novou sestavu.
HARDWARE nyní: co chci kupovat:
CPU - AMD ryzen 5 4500 -----> AMD ryzen 7 5700X
GPU - AMD Radeon RX 6600 ------> RTX 4070 Super ( )
Motherboard - Asus...
Poslední příspěvek
Ja tam jako mozny problem vidim tu levnou kancelarskou desku. Uz to puvodni PC bylo zrejme postaveno jako herni za co nejmene penez. Ted do toho chces nacpat docela dost penez, ale ta levna deska ti tam zustane.