nedávno jsem byl nucen vyměnit základní desku, jelikož se ta původní usmrtila. Každopádně mám sotva rok starý počítač, takže se našla skoro totožná. Dělal mi to servis, vše funguje, ovšem problém je se zvukem. Po přinesení počítače jsem vše zapojil jak má být, ale zvuk z bedniček (reproduktorů) nefunguje. Zkoušel jsem hodně možností, ale nic. Po přípojení na sluchátka zvuk v nich normálně jde. Zkusil jsem reinstalovat ovladač Realtek, instalačka ho odinstaluje, chce po mě restart, který ji dopřeju, ovšem pak naběhne opět od začátku s mazáním a takhle stále dokola... každopádně i s ním nainstalovaným ani hláska.
A tak bych se chtěl zeptat, jestli někdo na to nemá nějaký jednoduchý trik, který by to vyřešil. Že by se mi s tím zase chtělo do servisu aby mi tam za tučné peníze něco nainstalovali co bych si mohl udělat jednoduše i doma, to fakt za mě nezní hezky. Díky

Napadlo mě, jestli to nemůže nějak souviset i s tím, že něco té základní desce chybí nebo tak. Kdyby něco, info o kompu dodám.