Zdravím, mám problém u Win Vista - nevím, jestli tohle řešení bylo také na Vista.
Prostě a jednoduše - nastavený výchozí prohlížeč (ve Výchozích programech) mám FF. Ale když např. na QIPu kliknu na link, otevře se mi IE. Když se např. připojím v PSPadu na FTP - vidím u *.html souborů ikonku IE a ne FF.
Celkem dost mě to štve - tento problém jsem řešil i před rokem - jenže mi došel notebook z reklamace a byl vyměněn HDD, takže nastavení je pryč. A už si bohužel nepamatuju, jak jsem to vyřešil kdysi :(
A podle tohoto návodu se dostanu do Monžností složky, ale nevím kde mám najít "Typy souborů". Poradí prosím někdo?
Dotaz přesunut pod novým názvem. Příště si založ vlastní a nevkládej dotaz do značně starých příspěvků. Pic
výchozí prohlížeč ve Vistě
Re: výchozí prohlížeč ve Vistě
Pro nějakýho moderátora: Nechtěl jsem zbytečně zakládat nový téma, když tu podobné už je.
Navíc teď někdo nemusí chápat větu: A podle tohoto návodu se dostanu do Monžností složky, ale nevím kde mám najít "Typy souborů". Poradí prosím někdo?
Ale ok, všude jsou pravidla jiná :)
Navíc teď někdo nemusí chápat větu: A podle tohoto návodu se dostanu do Monžností složky, ale nevím kde mám najít "Typy souborů". Poradí prosím někdo?

Ale ok, všude jsou pravidla jiná :)
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus přes Total Commander použít volbu Soubor-Asociovat a přiřaď souborům .html program jaký potřebuješ.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Udělal jsem to, ale změnilo mi to otevírání JPEG souborů - teď se otevírájí v IE
Přitom u HTML mám: HTML Document (C:\Programy\Mozilla Firefox\firefox.exe)
A u JPEG: JPEG Image (C:\Windows\System32\rundll32.exe "C:\Program Files\Windows Photo Gallery\PhotoViewer.dll", ImageView_Fullscreen %1)
V TC už mám změněnou ikonku u HTML na FF, ale v PSPadu stále ne.
Teď mě spíš štvou ty obrázky

Přitom u HTML mám: HTML Document (C:\Programy\Mozilla Firefox\firefox.exe)
A u JPEG: JPEG Image (C:\Windows\System32\rundll32.exe "C:\Program Files\Windows Photo Gallery\PhotoViewer.dll", ImageView_Fullscreen %1)
V TC už mám změněnou ikonku u HTML na FF, ale v PSPadu stále ne.
Teď mě spíš štvou ty obrázky
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No tak obrázky (jpeg) asociuj s programem na obrázky.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
prohližeč událostí id 1796 chyba Příloha(y)
od walderan » 01 dub 2025 15:58 » v Problémy s hardwarem - 9
- 3960
-
od walderan
Zobrazit poslední příspěvek
04 dub 2025 15:42
-
-
- 2
- 5577
-
od HelFix