Zdravím, mám velký problém s PC, ale bohužel si nevím rady. Začalo to tím, že jsem si nechal zpravit větrák na grafice (reklamoval jsem ji). Do týdne jsem jí měl doma .. všechno OK .. na druhý den, když jsem zapnul jakou-koliv hru tak se obraz sekl a lítaly na něm zeleno-modré čáry. Po restartu zase nic, až jsem opět zapnul nějakou hru. No a po pár restartech PC už to tak zůstalo. Obrazovka ztratila barvy ..je zelena. Prvně jsem si myslel, že to dělá grafika .. ale to je asi blbost, protože jsem vyzkoušel další 2 grafiky a dělalo to pořád. Pak se najednou pokazil i monitor .. barva je pořád zelená a na druhém (šíleně starém, uhlopříčka snad 13 cm xD) to jelo v pohodě. Pak jsem se bavil s kámošem a ten mi řek, že to může dělat základní deska. Tu budu mít zítra půjčenou takže to vyzkouším. Dneska jsem se dozvěděl novou věc, že za tím vším může být procesor. Tudíž jsem zapnul pc (kolem pěkná zelená barva) a dal jsem zabalit film .. po začátku komprese se najednou všechno seklo..na monitoru se v "krásné" zelené barvě objevila barva žlutá a monitor se vypnul .. jednou se i stalo, že se restartnul PC. Je tedy možné, že se v 5-ti minutách posral monitor+procesor / monitor+zákl. deska ??? Nevím co s tím ... můžete poradit.??
(počítač je celkem starý, základní deska: 5 let (ani nevím co je to za typ..pokud by bylo potřeba zjístím později), procesor: AMD Athlon 1800+, grafika: Ge-Force 6600GT 128MB, paměti: 2x 512MB)