Zdravím, jsem vývojář této hry a chtěl bych se vyjádřit ke všemu, na co tu padla řeč.
1. Děkuji všem, co projevili svůj názor, uvědomil jsem si, že lidé nepochopí proč je něco ve hře tak, jak to je.
2. Je jasné že není poznat, o čem hra je, protože toto video NENÍ TRAILER NA HRU, pouze ukázka uniforem.
"Považuji za velmi nevkusné a neetické, dělat hru pro děti, kde se zabíjejí hospodářská zvířata."
Není to hra určená pro malé děti, ale dá se vyvodit, že zaujme hlavně je. Proto jsem se rozhodl pro grafiku takovou, jaká je. Nechci zachycovat v AAA grafice to jak kachny trpí, zato prvky krve chci zachovat.
Když zabíjení hospodářských zvířat není v pořádku, je například Mortal Kombat v pořádku, protože jsou tam lidi, ne zvířata? V této hře se zabíjejí kachny navzájem, stejně jako v jakékoli jiné střílečce, pouze jsou zde kachny místo lidí.
Pokud by lidé zabíjeli zvířata, rozhodně by to podle mého názoru v pořádku nebylo.
"Graficke glitche se urcite podari vychytat, takto je to zatim na urovni Goat Simulatoru."
Které grafické glitche máš na mysli? Moc rád bych to věděl, abych je mohl opravit.
"Prave do her se zvirata umistuji proto, aby ta hra nebyla o vrazdeni lidi."
Pravděpodobně by v této hře lidé byli, jediný důvod proč jsou v ní kachny je to, že jsem nedokázal vymodelovat člověka

"Zvířata toto nedělají, ty si jenom hájí svoje teritorium a řeší potravu."
V této hře jsem se pokusil udělat to, že kachny jsou zároveň na úrovni zvířecí, i lidské.
Hájí svoje teritorium, řeší potravu, pouze se chovají a bojují více jako lidé.
"Doufejme ze AI nepritele nebude na urovni te kachny."
Na úrovni kachny rozhodně nebude, ale taky nebude úžasné, jako v Total war.
Jelikož se hra odehrává z třetí osoby, je složitější ovládat jednotky, a proto, se snažím nedělat AI moc obtížné, protože bez pohledu z vrchu je nemožné proti němu bojovat.
Znovu děkuji všem!