CPU 100% výkon, prosím o kontrolu logu HijackThis Vyřešeno
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: CPU 100% výkon, prosím o kontrolu logu HijackThis
Nemusíš, jak již bylo řečeno je to v pořádku. Jinak používáš ještě beta verzi HJT, můžeš si stáhnout finální verzi zde a tu starou vymazat. Pokud by jsi sem někdy dával v budoucnu log na kontrolu tak už pak z aktuální verze.
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak nezmizel problem... je to tu zas...

Když se to stane a já mam vyplej firefox i pošťáka tak to vytěžuje svchost na 50% a zbytek mi bere explorer.exe
vypnul jsem ted firefox ale v procesech je pořád a nejde ukončit proces firefoxu ani u toho pošťáka.
co dál?

Když se to stane a já mam vyplej firefox i pošťáka tak to vytěžuje svchost na 50% a zbytek mi bere explorer.exe
vypnul jsem ted firefox ale v procesech je pořád a nejde ukončit proces firefoxu ani u toho pošťáka.
co dál?
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tentokrát se mi do procesů přidal jakýsi wmiprvse.exe, CPU vyběhlo na 50% a po chvíli se přidal i svchost a společně s firefoxem dali zase 100% CPU...

- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Ten FireFox ti nejde ukončit ani přes Správce úloh? Můžeš ho když tak ukončit přes Process Explorer
- označíš si příslušný řádek a zmáčkneš klávesu Delete
- program se tě zeptá (Are you sure you want to kill firefox.exe?) jestli chceš ukončit uvedený proces tak dáš Ano
Když najedeš kurzorem myši nad ten svchost.exe co ti nejvíce vytěžuje tak se ti zobrazí výpis na žlutém podkladu, zkus poslat z něho screen
stejně jako tady na obrazku
- označíš si příslušný řádek a zmáčkneš klávesu Delete
- program se tě zeptá (Are you sure you want to kill firefox.exe?) jestli chceš ukončit uvedený proces tak dáš Ano
Když najedeš kurzorem myši nad ten svchost.exe co ti nejvíce vytěžuje tak se ti zobrazí výpis na žlutém podkladu, zkus poslat z něho screen
stejně jako tady na obrazku
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ani Kill Process nefunguje... Ty procesy stále beží... Odinstaloval jsem Pošťáka...

-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Melo by být zastaveno? To si nejak protiřečí nebo jsem to špatně pochopil... Co s tim teda?
Můj názor je ten že když tyto procesy běží a zatěžují procesor i když zrovna na Pc.nic neděláš tak je někdo nebo něco používá k nějakým účelům .Třeba nějaké špehovací programy Atd.
-
- Pohlaví:
Tady podle Nastavení služeb ve WINDOWS XP si nastav služby, restartuj a uvidme co dál.
-
- Pohlaví:
jirka.habrun píše:Melo by být zastaveno? To si nejak protiřečí nebo jsem to špatně pochopil... Co s tim teda?
Neprotiřečí, ta služba je zastavena, resp. nastavena na Automaticky a systém si ji v případě potřeby spustí. Pokud to běží trvale, pak je to právě to zatížení CPU aspoň tak to chápu já.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:

Jaj, neco z toho jsem nastavil ale zbytek jsem jsem z angličtiny nepřelouskal co je to za služby.
Uvidíme... zatím je to v pohodě...
-
- Pohlaví:
Co máš za louskní, vždyť je to všechno česky. Musíš pak restartovat - si myslím.