Blue Spirit píše:Netuším co myslel Spyke s tím středovým pod monitorem.
Nevěděl jsem, že je to pro někoho tak složitá formulace.. tkž se omlouvám a přikládám obrázek toho, co jsem si pod tím představoval. Nevím, kam jinam by si ho chtěl v případě 5.1 a klasického stolu umístit. Říká se mu středový, protože má být ve středu..

Je pravda, že za peníze, které by si vrazil do průměrné 5.1 sestavy, můžeš mít kvalitnější 2.1. A myslím, že Logitechama x-230 rozhodně neprohloupíš. Jsou to dobré reproduktory, stejně jako značka už nějaké jméno má..

Co se týče reproduktorů od Geniusu, už jsem o nich něco psal. Vážně jsou příliš přebasované, čili nevhodné na všechny hudební styly. Potlačují ostatní pásma. Ostatně pokud si je někdy slyšel, můžeš to potvrdit. Teď mám na mysli sestavu 5.1 - a to nejen model SW-HF 5.1 5000, s 2.1 jsem zatím neměl tu čest. Ale při ohledu na ostatní modely předpokládám, že to bude podobné. Pokud se ti líbí, je to jistě plus, ale reproduktory by se měly vybírat spíše podle něčeho jiného něž jen dle toho, jak vypadají..

A že repro zančky Harman - Kardon hraje dobře mě vážně udivuje.. kdo by to byl řekl