Zajímá mě, jestli je normální, abych večer vypnul notebook (myšlena zřejmě hybernace). Při hybernaci by se měla myslím paměť uložit na disk a notebook normálně vypnout. Po opětovném zapnutí by se měla paměť z disku vrátit do operační paměti a pokračovat v práci.
Mě se ale stalo to že se přes noc během vypnutí ta baterie vybila a ráno už notebook nešel zapnout.
Moje teorie je taková, že i kdybych notebook vypnul při 15 % nabití, tak že ráno tam najdu pořád 15 % v extrému třeba jen 12 %, ale ne, aby se vybila tolik, že nejde notebook vůbec zapnout.
1. Dotaz - Je to normální nebo tu baterii mám reklamovat?
2. Dotaz - V návodu se píše, že je potřeba baterii napřed vybít na úroveň 10-15 % (ohlášení nízkého stavu baterie operačním systémem), poté znovu nabít na 100 % a toto provést 3-5x jinak se baterie zničí a nebude dosahovat plné kapacity pro jakou byla navržena. Tím, že se přes noc vybila na 0 % hned v prvním cyklu z 3-5, tak hádám, že ty články té baterie už prostě nebudou fungovat na 100 %, je to tak? Ptám se tady, protože e-shop buď nebude vědět, nebo ze mě udělá blázna, že to moc řeším.

Děkuji za informace.