Tvůj JOB??Prozraď,kde makáš ;)

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

george
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Tvůj JOB??Prozraď,kde makáš ;)

Příspěvekod george » 21 čer 2008 10:01

Blue Spirit je slavný, tady je článek, snad jsem tu jeho myšlenku nepokazil... čtěte tady :D
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

Reklama
karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 21 čer 2008 13:12

Svatá slova. Kdysi mě, přes můj neskutečný pubescentní odpor, táta domlátil k maturitě. Po jejím absolvování jsem si slíbil, že se již nikdy nebudu nic učit. :idea: Po vojně mi došlo, že pokud budu chtít prachy, musím být lepší, než ostatní a to v mém oboru bez učení nejde. Dneska jsem na půli cesty, mezi 40-50 a objednal jsem si učebnice skoro za tři litry... :wink:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 21 čer 2008 14:40

Karel Schwarzenberg mi tam nesedí, i když si ho velmi vážím. Dodám Ti jiné foto. Karel Schwarzenberg mi pořád přijde, jako že všechno ví, ale ono to až tak nefrčí.

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 21 čer 2008 14:53

Hezké, gratulji :-)
p.s. jen mohli v odkazování na zdroj přidat i pomlčku (ne PcHelp.cz, ale pc-help.cz ;-) )

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 21 čer 2008 16:30

To BlueSpirit>
neměl jsem jiné foto, Karel Schwarzenberg má už 2 fotky, nemáš Otakara Motejla bez cigarety, nebo jinou ve vyšší kvalitě.? Když nebude, na řadě je krasavice v plavkách u moře, co hraje badmington. Nemám tvoje ICQ, nemohl jsem to konsultovat online.

To ltb:
odkaz upraven s pomlčkou. :smile:
Klikací odkaz bude funkční v dobrých odkazech SkalWebSite průměr návštěv je 250 denně, u dobrých článků až 300.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

guest

Příspěvekod guest » 22 čer 2008 03:48

george píše:To BlueSpirit>
neměl jsem jiné foto, Karel Schwarzenberg má už 2 fotky, nemáš Otakara Motejla bez cigarety, nebo jinou ve vyšší kvalitě.? Když nebude, na řadě je krasavice v plavkách u moře, co hraje badmington. Nemám tvoje ICQ, nemohl jsem to konsultovat online.

To ltb:
odkaz upraven s pomlčkou. :smile:
Klikací odkaz bude funkční v dobrých odkazech SkalWebSite průměr návštěv je 250 denně, u dobrých článků až 300.

Nechej to jak to je. Nečetl jsem Tvůj komentář a všeš jsem uspěchal. Trochu se stydím, že mne srovnáváš s lidmi jako je K.S. anebo O.M.. Nesahám jim ani po kotníky.

Bylo by lepší, kdyby ty odkazy byly aktivní a uprav i odkaz na PC-Help.

Dále No coment.
Naposledy upravil(a) guest dne 22 čer 2008 04:05, celkem upraveno 1 x.

guest

Příspěvekod guest » 22 čer 2008 04:03

karlos píše:Svatá slova. Kdysi mě, přes můj neskutečný pubescentní odpor, táta domlátil k maturitě. Po jejím absolvování jsem si slíbil, že se již nikdy nebudu nic učit. :idea: Po vojně mi došlo, že pokud budu chtít prachy, musím být lepší, než ostatní a to v mém oboru bez učení nejde. Dneska jsem na půli cesty, mezi 40-50 a objednal jsem si učebnice skoro za tři litry... :wink:

Co je to za knihu? Dnes je to za ty knihy palba.
Karlosi Ty to zvládneš, ostatné to máš v podpisu.

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 22 čer 2008 09:06

Dobré myšlenky a moudra zkušených a kvalitních lidí je třeba šířit, což pečlivě dělám. Vzácných osobností je málo.
Problematické existence se povalují všude a to i na internetových forech, ale jsou i únavným zpestřením konverzací na netu.
Ti jsou řazení mezi sociální pathologie netu a problém je rozebírán v příslušných sděleních na stránkách bloggu. Stačí číst a hledat. Nerad bych se někoho dotkl tak Vtipem a optimismem k duševnímu a tělesnému zdraví

Fox8
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Fox8 » 23 srp 2008 23:54

To Weslo: Heh sice reaguji trochu opožděně, ale kolik v práci dostáváš, jestli děláš u O2tak mam od Vás net a je to hrůze :D za nehorázné prachy mi to pořád nejde :D někdy se nenačítají stránky a někdy mi to nešlo vůbec a to jsem se dušoval že u Vás končím. Až jednoho dne mi oznámili, že O2 ADSL končím a pokud zde bude signál na wifi jdu na něj pokud ne skončím zase u Vás. Měl by jsi tam zamakat ať mi to jde na 100% jinak si tam na tebe postěžuji :D
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna

Mana
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Mana » 23 čer 2009 16:33

Chtě

Danator
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Danator » 23 čer 2009 16:47

Programátor
AMD Athlon(tm) 64 processor 3000+
2048MB RAM
ATI Radeon X1650 series 512MB AGP
HDD 180 GB

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 23 čer 2009 17:16

to Danator: Pověz, jaký je život programátora ??

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”