Tvůj JOB??Prozraď,kde makáš ;)
Re: Tvůj JOB??Prozraď,kde makáš ;)
Blue Spirit je slavný, tady je článek, snad jsem tu jeho myšlenku nepokazil... čtěte tady 

Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Svatá slova. Kdysi mě, přes můj neskutečný pubescentní odpor, táta domlátil k maturitě. Po jejím absolvování jsem si slíbil, že se již nikdy nebudu nic učit.
Po vojně mi došlo, že pokud budu chtít prachy, musím být lepší, než ostatní a to v mém oboru bez učení nejde. Dneska jsem na půli cesty, mezi 40-50 a objednal jsem si učebnice skoro za tři litry... 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Pohlaví:
Karel Schwarzenberg mi tam nesedí, i když si ho velmi vážím. Dodám Ti jiné foto. Karel Schwarzenberg mi pořád přijde, jako že všechno ví, ale ono to až tak nefrčí.
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Hezké, gratulji :-)
p.s. jen mohli v odkazování na zdroj přidat i pomlčku (ne PcHelp.cz, ale pc-help.cz
)
p.s. jen mohli v odkazování na zdroj přidat i pomlčku (ne PcHelp.cz, ale pc-help.cz

To BlueSpirit>
neměl jsem jiné foto, Karel Schwarzenberg má už 2 fotky, nemáš Otakara Motejla bez cigarety, nebo jinou ve vyšší kvalitě.? Když nebude, na řadě je krasavice v plavkách u moře, co hraje badmington. Nemám tvoje ICQ, nemohl jsem to konsultovat online.
To ltb:
odkaz upraven s pomlčkou.
Klikací odkaz bude funkční v dobrých odkazech SkalWebSite průměr návštěv je 250 denně, u dobrých článků až 300.
neměl jsem jiné foto, Karel Schwarzenberg má už 2 fotky, nemáš Otakara Motejla bez cigarety, nebo jinou ve vyšší kvalitě.? Když nebude, na řadě je krasavice v plavkách u moře, co hraje badmington. Nemám tvoje ICQ, nemohl jsem to konsultovat online.
To ltb:

Klikací odkaz bude funkční v dobrých odkazech SkalWebSite průměr návštěv je 250 denně, u dobrých článků až 300.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
-
- Pohlaví:
george píše:To BlueSpirit>
To ltb:
Nechej to jak to je. Nečetl jsem Tvůj komentář a všeš jsem uspěchal. Trochu se stydím, že mne srovnáváš s lidmi jako je K.S. anebo O.M.. Nesahám jim ani po kotníky.
Bylo by lepší, kdyby ty odkazy byly aktivní a uprav i odkaz na PC-Help.
Dále No coment.
Naposledy upravil(a) guest dne 22 čer 2008 04:05, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
karlos píše:Svatá slova. Kdysi mě, přes můj neskutečný pubescentní odpor, táta domlátil k maturitě. Po jejím absolvování jsem si slíbil, že se již nikdy nebudu nic učit.Po vojně mi došlo, že pokud budu chtít prachy, musím být lepší, než ostatní a to v mém oboru bez učení nejde. Dneska jsem na půli cesty, mezi 40-50 a objednal jsem si učebnice skoro za tři litry...
Co je to za knihu? Dnes je to za ty knihy palba.
Karlosi Ty to zvládneš, ostatné to máš v podpisu.
Dobré myšlenky a moudra zkušených a kvalitních lidí je třeba šířit, což pečlivě dělám. Vzácných osobností je málo.
Problematické existence se povalují všude a to i na internetových forech, ale jsou i únavným zpestřením konverzací na netu.
Ti jsou řazení mezi sociální pathologie netu a problém je rozebírán v příslušných sděleních na stránkách bloggu. Stačí číst a hledat. Nerad bych se někoho dotkl tak Vtipem a optimismem k duševnímu a tělesnému zdraví
Problematické existence se povalují všude a to i na internetových forech, ale jsou i únavným zpestřením konverzací na netu.
Ti jsou řazení mezi sociální pathologie netu a problém je rozebírán v příslušných sděleních na stránkách bloggu. Stačí číst a hledat. Nerad bych se někoho dotkl tak Vtipem a optimismem k duševnímu a tělesnému zdraví
- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
To Weslo: Heh sice reaguji trochu opožděně, ale kolik v práci dostáváš, jestli děláš u O2tak mam od Vás net a je to hrůze
za nehorázné prachy mi to pořád nejde
někdy se nenačítají stránky a někdy mi to nešlo vůbec a to jsem se dušoval že u Vás končím. Až jednoho dne mi oznámili, že O2 ADSL končím a pokud zde bude signál na wifi jdu na něj pokud ne skončím zase u Vás. Měl by jsi tam zamakat ať mi to jde na 100% jinak si tam na tebe postěžuji 

Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Programátor
AMD Athlon(tm) 64 processor 3000+
2048MB RAM
ATI Radeon X1650 series 512MB AGP
HDD 180 GB
2048MB RAM
ATI Radeon X1650 series 512MB AGP
HDD 180 GB
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
to Danator: Pověz, jaký je život programátora ??
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”