prosím, mohl by mi někdo pomoc s tiskárnou na štítky.
Už totiž nevím kde hledat problém. Tiskárna je připojená k počítači. Ale připojujeme se vzdáleně na server a tam tiskneme z pokladního SW a ten odešle tisk zpět na lokální PC. Ovladač mám jak na serveru tak na lokální pc aktuální.
Kalibrace tiskrány provedena, ale štítky stále lezou špatně.
Tak jestli prosím někdo neví?
Děkuji za každou radu
Přílohy
camphoto_1804928587.JPG (21.72 KiB) Zobrazeno 968 x
Odkud tisknes? Ze serveru. Tak kde jinde bys to chtel nastavovat? To on pripravi tiskova data, ktera se poslou do tiskarny, i kdyz 'oklikou' pres dalsi PC.
Ahojte, chcem sa spýtať na názor na grafiku z bazaru za cenu cca 2000 - 3000 Kč, čo som sa koukal tak asi nejaká RTX1660 Super nebo Ti. Sú tie karty OK? Alebo by ste nedoporučili / doporučili neco jiné?
Pozdáva sa mi napr táto:
Ďakujem
Poslední příspěvek
Pert, ďakujem za názor. Tak nejak to práve cítim :-) Práve proto sa mi do toho moc nechce ísť, možno není pravdepodobnosť velká ale proste sa mi nechce riskovať že budem kupovať niečo také a vyhodím peniaze do vzduchu, kor objednávať zo zahraničia....
Ahojte, prosím poradili by jste mobil pro dítě, cena kolem 3000 Kč.
Primárne chceme aby bylo na tel dostupné ale určite si trochu zahraje i nejaké nenáročné hry, ideálne foťák kdyby nebyl propadák by bylo fajn i když je mi jasné že v teto cene to...
Poslední příspěvek
jo možno to není ideální, flip zas když vypadne pri používaní tak taky asi není ideální ale vlastne stále může mít k tomu ještě ochranné sklo.
Nicmene aktuálne jsem naklonen tej Motorole G55, aj pocitově čekám že by to mohl být kvalitativne trochu...
Zdravím.
Kdysi jsem pomáhal stěhovat jednu známou doktorku a měl jsem tuto tiskárnu vyhodit, jelikož špatně tiskla. Po bocích špinila papír.
Bylo mi ji lito, a tak jsem koupil nový toner a tiskárna byla ok.
Už si nepamatují, jak dlouho jí mám, ale...
Poslední příspěvek
Taky to může způsobovat fixační jednotka neboli pec.
Fólie v peci může být vlivem stáří a opotřebení trochu víc lepící a toner se při zapékání trochu připeče i na ten válec.
Už jsem to na pár strojích viděl.
Zapékací válec má většinou menší průměr...