Přestože jsem si ikony na ploše poskládal podle svého, samy od sebe se mi (bez zjevné příčiny) přerovnaly do sloupců, jako kdybych zadal jejich automatické řazení. Vrátil jsem je na původní místa, ale po restartu jsou opět ve sloupcích. Někdy se dokonce přerovnají i za chodu – po minimalizaci oken, resp. po zobrazení plochy nestačím zírat.
Netušíte někdo, čím by to mohlo být, resp. jak to odstranit?
Ikony na ploše se samy od sebe přerovnávají
Ikony na ploše se samy od sebe přerovnávají
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Re: Ikony na ploše se samy od sebe přerovnávají
Tak zkus tohle:
http://vista.zive.cz/?q=ikony-ikony-nehejbejte-se Ale jsi si jistý, že to nedělá nějaký spyware, nebo virus? Prvně bych vyloučil tuto možnost.

MB: ASUS ROG STRIX Z370-F GAMING - Intel Z370 / CPU: Intel Core i7-9700K @ 5,2 GHz / RAM: G.SKILL 16GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB / VGA: ASUS ROG POSEIDON GeForce GTX 1080Ti Platinum edition OC 11GB / M2: Corsair Force MP500 (M.2) - 240GB / SSD: Crucial MX500 - 1TB / HDD: WD Blue (EZRZ), 3,5" - 2TB / PSU: Corsair HX750, 750W / CASE: Fractal Design Define R6, black
„tohle“ už leta používám a dokonce jsem to tu nechal před rokem ke stažení – viewtopic.php?t=14270&p=72774#p72774
Díky tomuto udělátku dám ikony do původní podoby snadno, ale přijde mi hovadské muset to dělat po každém zapnutí počítače.
Díky tomuto udělátku dám ikony do původní podoby snadno, ale přijde mi hovadské muset to dělat po každém zapnutí počítače.
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
To je fakt hovadský. A co šmejdi? Máš komp čistej? Četl jsem někde, že speciálně tohle umí dělat.
MB: ASUS ROG STRIX Z370-F GAMING - Intel Z370 / CPU: Intel Core i7-9700K @ 5,2 GHz / RAM: G.SKILL 16GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB / VGA: ASUS ROG POSEIDON GeForce GTX 1080Ti Platinum edition OC 11GB / M2: Corsair Force MP500 (M.2) - 240GB / SSD: Crucial MX500 - 1TB / HDD: WD Blue (EZRZ), 3,5" - 2TB / PSU: Corsair HX750, 750W / CASE: Fractal Design Define R6, black
Právě to projíždím online skenerem od esetu – http://www.eset.cz/online-skener
Případně ještě zkusím mvav a (*) Spybot - Search & Destroy
------------
(*) Do psí hadí! právě jsem se podíval na plochu, abych zjistil, jak se ten Spybot přesně jmenuje – a – ikony jsou zase ve sloupcích.
Případně ještě zkusím mvav a (*) Spybot - Search & Destroy
------------
(*) Do psí hadí! právě jsem se podíval na plochu, abych zjistil, jak se ten Spybot přesně jmenuje – a – ikony jsou zase ve sloupcích.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 3954
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek