Grafická karta_help Vyřešeno
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Grafická karta_help
Jestli je ten Case na fotce tvůj tak si ho prostě nech ne?
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Počítač co máš teď,tak komplet prodej a slož něco nového.Ta navržená sestava je dobrou volbou,jen bych bral tišší zdroj a to Corsair HX-620W a case velmi podobné co máš je třeba toto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30914
Na nové hry bohatě stačí a dlouho stačit ještě bude GeForce 8800GTS 512MB.Tu bych také volil.S čekáním na Radeony řady 4000 bych moc nepočítal.Kdo ví kolik vlastně budou stát.
Na nové hry bohatě stačí a dlouho stačit ještě bude GeForce 8800GTS 512MB.Tu bych také volil.S čekáním na Radeony řady 4000 bych moc nepočítal.Kdo ví kolik vlastně budou stát.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
je můj no, ale předělávat to je na nic, radsi nejakej jinej :-) 

ok, to case si jeste vyberu....když tak dam vedet, a ty bys koupil dily a sestavil bys ho, nebo bys mi dal soupis veci co potrebuju ? Já bych si to když tak už sestavil....
jakej je rozdil mezi Windows Xp a Vistou ?
je tahle good ?
neni jeste lepsi takhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=50846 grafika nez tamta
grafika lepší není a na czc.cz si vybereš komponenty dáš je všechny do košíku a dáš nechat z vybraných komponent chci složit pc nebo něco na ten styl a oni ti pošlou ten pc už složený funkční
a ohledně grafiky podle mě 8800gts je teď nevýhodný kupovat je předražená radeony 4xxx budou lepší za málo peněz
btw: nemohl by ste někdo ty jeho příspěvky sloučit
a ohledně grafiky podle mě 8800gts je teď nevýhodný kupovat je předražená radeony 4xxx budou lepší za málo peněz
btw: nemohl by ste někdo ty jeho příspěvky sloučit
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Po otevření tohodle topicu jsem čekal nějakou tuctovou otázku typu: "Nefunguje mi grafika." nebo "Jakou grafiku?" , ale tohle..
2 Logitech: Prosimtě kolik ti je? Ty hrubky vážně bijou do očí. Btw. zkoušel si někdy stisknout tlačítko 'Upravit'? Možná by bylo na čase..
Nějak se v té hromadě tvých příspěvků ztrácim, ale nemohu se k některým citacím nevyjádřit.
Timhle si mě vážně pobavil, stát procesor min. 20t, tak pochybuju, že na tohle fórum vůbec někdo přispívá..
Ale nejdříve píšeš, že je trochu moc pořizovat si procesor, RAMku, grafiku a záhy napíšeš, že by si chtěl úplně nový komp. S tím, že na ceně nezáleží. Víš, trochu mi uniká smysl..
Nevím, jestli to víš, ale aby si využil plný potenciál grafické karty (když už chceš teda 'hodně dobrou'), budeš potřebat i zbytek Pc na úrovni.
Nelíbí? To nakupuješ komponenty podle toho, jak vypadají?
Jinak když už píšeš 'modrá-deska', jseš si jistej, že je to základovka? Poznáš ji vůbec? Sice jsem se s tvým kompem nikdy nesetkal, ale tipoval bych to na grafiku, dle tvého screenu a umístění.
Prosimtě na přehrávání DVD a CD ti stačí obyčejná DVD mechanika za pár stovek. A pokud mě zrak neklame, tak v Pc už takovou máš. Proč se tedy ptáš?
Dobrý? Rozhodně lepší než to, co máš nyní. Zkus použít Google, testů je tam požehnaně..
A jak by ses chtěl podívat po jiném, když ani nevíš co máš hledat?
A k tomuhle se raději ani vyjadřovat nebudu..
Jinak jestli chceš vážně nový komp, nech si ho sestavit tam, kde koupíš všechny díly. Občas ti to udělají i zadarmo a aspoň máš jistotu, že to poběží. Vážně se do toho nepouštěj sám, nemuselo by to dopadnout dobře..
Pokud jsem se tě dotkl, tak odpusť, ale musel jsem se vyjádřit..

2 Logitech: Prosimtě kolik ti je? Ty hrubky vážně bijou do očí. Btw. zkoušel si někdy stisknout tlačítko 'Upravit'? Možná by bylo na čase..
Nějak se v té hromadě tvých příspěvků ztrácim, ale nemohu se k některým citacím nevyjádřit.
Logitech píše:"tak že mám koupit new procesor a jeste dokoupit ram a jeste grafiku ? to je trochu moc, dyt jenom procesor nejlevnejsi stoji pres 20.000 kc"
Timhle si mě vážně pobavil, stát procesor min. 20t, tak pochybuju, že na tohle fórum vůbec někdo přispívá..

Ale nejdříve píšeš, že je trochu moc pořizovat si procesor, RAMku, grafiku a záhy napíšeš, že by si chtěl úplně nový komp. S tím, že na ceně nezáleží. Víš, trochu mi uniká smysl..
Logitech píše:"také výkonou grafickou kartou - hodně dobrou (výkonou na hry a pod., zejména na COD 4, Assassings"
Nevím, jestli to víš, ale aby si využil plný potenciál grafické karty (když už chceš teda 'hodně dobrou'), budeš potřebat i zbytek Pc na úrovni.
Logitech píše:"podsvícenej (barva:modrá-deska)jeste bych se radsi podival po jine zakladni desce tahle se mi moc nelibi"
Nelíbí? To nakupuješ komponenty podle toho, jak vypadají?
Jinak když už píšeš 'modrá-deska', jseš si jistej, že je to základovka? Poznáš ji vůbec? Sice jsem se s tvým kompem nikdy nesetkal, ale tipoval bych to na grafiku, dle tvého screenu a umístění.
Logitech píše:"mechanika : zatim se jeste rozhoduju, kterou bys mi doporucil ? nemuze bejt nejaka ktera by prehravala DVD, CD - + rw, r, to jen jednotlive, ze ???"
Prosimtě na přehrávání DVD a CD ti stačí obyčejná DVD mechanika za pár stovek. A pokud mě zrak neklame, tak v Pc už takovou máš. Proč se tedy ptáš?
Logitech píše:"Procesor : to nevim, jsou od Core 2 duo dobrý ??? případně se podivam po nejakem jinem....."
Dobrý? Rozhodně lepší než to, co máš nyní. Zkus použít Google, testů je tam požehnaně..
A jak by ses chtěl podívat po jiném, když ani nevíš co máš hledat?
Logitech píše:"zdroj : nejakej silnej ale né moc hlucnej / operační paměť : to je jako rychlot pc, ne ? nejakou vetší než do teď.... / Grafická karta : aby šla na COD 4 a Assassings"
A k tomuhle se raději ani vyjadřovat nebudu..

Jinak jestli chceš vážně nový komp, nech si ho sestavit tam, kde koupíš všechny díly. Občas ti to udělají i zadarmo a aspoň máš jistotu, že to poběží. Vážně se do toho nepouštěj sám, nemuselo by to dopadnout dobře..
Pokud jsem se tě dotkl, tak odpusť, ale musel jsem se vyjádřit..

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4220
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 07:11