Vyšší řada má lepší chlazení, tudíž nižší teploty v zátěži a s tím související i zcela tichý provoz. Nižší teploty znamenají také delší životnost grafiky, za předpokladu, že je dobře provedeno chlazení celého PC.
no jetou nechci, ale cena hezka. na tu cenu rx6800 koukam skrz ceny 3070 a 3070ti. chapu, ze byla levnejsi, jen tohle je ted k dispozici a pokud spravne rozumim oznaceni, tak to neni ani ten zakladni model, takze snad lepsi chlazeni a pod... ale ano, radsi bych neco levnejsiho, aspon bych mozna sel do AM5 platformy
jasne. no moje otazka je, jestli je neco kolem 15-18000 ted lepsiho na hrani v WQHD. XT verze by byla take super, ale to uz potom muzu zvysovat do nekonecna budget mam ji objednanou, prostor na hledani a reseni stale je
Za tu cenu novou kartu s větším výkonem neseženeš. S touto kartou se bez problémů dostaneš na výkon XT verze a bude méně topit. Když ji budeš mít klidně mi napiš SZ a pošlu odkaz na video jak to poladit
diky. a jeste se snazim pochopit jak velky problem muze pro mne byt spatny raytracing, ale nejak nevim, jak dulezite to je...plus dalsi technologie, ve kterych ma NVidie navrch
tak porad premyslim nad GK, kterou vybrat. a jak tady kolega psal i o bazaru, tak nad tim take trosku premyslim
jak velky problem je, kdyby karta byla po tezbe (vsechny v inzeratech jsou pouzivane samzrejme jen na hrani ). A mate nekdo nejaky overeny zdroj, kde to smysl dava?
si rikam, ze postupne pujdou ceny dolu, jak skoncilo kryptosilenstvi a do te doby bude bazarova karta...
Zdravím, můžete mi poradit jestli společně ty komponenty dávají smysl?
popřípadě jestli bych neměl vzít 4070 Ti Super, základovka atd jestli dává smysl
windows jsem jinde nekupoval, jestli se dá pořídit i jinde budu vděčný za rady.
Jestli rychlejší RAM, tak Kingston Fury 6400, který má EXPO profil na 6400 i 6000MT/s, kdyby to nebylo stabilní - ale u X3D procesoru to není tolik důležité.
Ohledně desky - budu stačit zmíněné levnější, jen mají průměrné integrované zvukovky. Ty...
Dobrý den, chtěla bych si nechat postavit pc na hry do 40k. Poradite s vyberem komponent? Jeste dalsi otazka, na pc extra nechvatam, ma cenu stavet ted nebo se vyplati pockat na nejake novinky pro letosni rok?
Poslední příspěvek
Hraješ zřejmě na 4K televizi jako já, takže budeš potřebovat hlavně kvalitní (a drahou) grafiku.
Nové modely budou dostupné zřejmě začátkem jara, takže bych s koupí určitě počkal třeba na
RTX 5070. Případně budou levnější starší modely grafik,...