Problém s tiskem PDF dokumentů
Problém s tiskem PDF dokumentů
Při stažení se mi dokument na obrazovce zobrazuje normálně a při tisku mi vyjede kombinace správného textu a zmatených symbolů. Můžete mi prosím poradit co s tím?
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Problém s tiskem PDF dokumentů
Jakého programu se to týká?
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
stáhnul jsem si formulář pojišťovny a otevřel i tiskl z adobe acrobat readeru ver. 8
Háček bude nejspíš v kódování, zkus ho změnit nebo polaborovat v AR u tisku.
Dobrý den, podařilo se vám problém vyřešit? Mám stejný problém. Děkuji za odpověď. JK
//Milý jkubiku, pokud si přečteš těch několik málo řádek v předchozích příspěvcích zjistíš, že problém se zatím vyřešit nepodařilo. Přidávání dotazů do již běžícího tématu - byť by to byl dotaz na stejnou věc - zhoršuje dost významně přehlednost fóra a proto není toto počínání v pravidlech fóra dovoleno. Pokud řešíš stejný problém, vyčkej jak se téma vyvine a pokud řešení, ke kterému rádci došli, tvůj problém neřeší, založ další téma, ve kterém pro jistotu zmiň, že rady v tématu XY ve tvém případě nefungujou.
//mmm
//Milý jkubiku, pokud si přečteš těch několik málo řádek v předchozích příspěvcích zjistíš, že problém se zatím vyřešit nepodařilo. Přidávání dotazů do již běžícího tématu - byť by to byl dotaz na stejnou věc - zhoršuje dost významně přehlednost fóra a proto není toto počínání v pravidlech fóra dovoleno. Pokud řešíš stejný problém, vyčkej jak se téma vyvine a pokud řešení, ke kterému rádci došli, tvůj problém neřeší, založ další téma, ve kterém pro jistotu zmiň, že rady v tématu XY ve tvém případě nefungujou.
//mmm
Měl jsem stejný problém. Pomohl až návod na http://www.libol.cz/2009/04/27/spatne-z ... tisku-pdf/
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Převádění Dokumentu z MS Office do online prostředí
od zuzana3 » 10 dub 2025 13:00 » v Kancelářské balíky - 1
- 3660
-
od Gerete