nabíječku jsem koupil nakonec tuto:
https://www.amazon.de/dp/B09HXRSX21?psc ... D6E7HAC6J0
a objednal jsem jeden 100W a jeden 60W kabel:
https://www.amazon.de/dp/B08M5PSFWF?psc ... D6E7HAC6J0
https://www.amazon.de/dp/B09MQGB9CR?psc ... D6E7HAC6J0
notebook se nabíjí i tím 60W bez potíží, ale chtěl jsem se zeptat, jestli je dobrý nápad nechávat kabel připojený i po dobití do plna. Nekupoval jsem zatím kabely s magnetickými koncovkami a chci co nejméně odpojovat kvůli opotřebení. Vím, že se doporučuje to nedělat, ale nevím jak u těchto chytrých nabíječek. To samé bych chtěl praktikovat u telefonu a BT reproduktoru, pokud to půjde (nemám zatím ještě odzkoušeno, jestli nabíječka obslouží všechno naráz)
USB-C nabíječka pro notebook a telefon
Re: USB-C nabíječka pro notebook a telefon
Asi takhle. Naráz asi ne.
Klidně nechat zapojeno, ale třeba vytahovat ze zdi.
Klidně nechat zapojeno, ale třeba vytahovat ze zdi.
dobíjím všechny tři zařízení a zatím bez potíží, teplota nabíječky odhadem nějakých 30-40 stupňů.
Jenom pro zajímavost.
Hlásí všechny zařízení nějaký rychlý protokol nabíjení pokud je plně osazena???
Díky za odpověď
Hlásí všechny zařízení nějaký rychlý protokol nabíjení pokud je plně osazena???
Díky za odpověď

Nevšiml jsem si. Notebook jsem nabíjel přes ten 60W kabel, reproduktor přes nějaký obyčejný USB 2.0 kabel a Pixel přes toto: https://www.amazon.de/dp/B07MKTHMP5?psc ... M7WAGN588V.
Zítra zkusím i ten 100W kabel, co to bude dělat, ale došel jsem k názoru, že pro mě nějaký superrychlý nabíjení bude asi zbytečný. Pro informaci Pixel se dobil přes ten červený magnetický za 2 hodiny z 20% do plna.
Zítra zkusím i ten 100W kabel, co to bude dělat, ale došel jsem k názoru, že pro mě nějaký superrychlý nabíjení bude asi zbytečný. Pro informaci Pixel se dobil přes ten červený magnetický za 2 hodiny z 20% do plna.
Jasně. Pokud jsem to pochopil z odpovědi tak ten Pixel byl na nabíječce sám. Ta časová rychlost by tomu odpovídala.
Nebyl sám, byl připojenej zároveň s notebookem.
Dnes se na 100W kabelu Pixel dobil z 30% doplna za 85 minut, hlásil rychlý nabíjení, současně se nabíjel notebook na 60W kabel, ukazatel dobíjení signalizoval 35W dobíjecí výkon. Všiml jsem si, že nabíječka po nějaké době už docela topila (40-50 stupnů).
Prvních 10 minut jsem nabíjel na všechny 4 výstupy, krom notebooku a telefonu jsem měl připojenou větší powerbanku a reproduktor. Nabíječka neprotestovala, ale jak se to začalo hřát, odpojil jsem pro jistotu posledně dva jmenovaný. Čekal jsem, že by teplota mohla spadnout, ale spíš dál stoupala. Zítra zkusím, co bude dělat s nabíječkou notebook na 100W kabelu.
Dnes se na 100W kabelu Pixel dobil z 30% doplna za 85 minut, hlásil rychlý nabíjení, současně se nabíjel notebook na 60W kabel, ukazatel dobíjení signalizoval 35W dobíjecí výkon. Všiml jsem si, že nabíječka po nějaké době už docela topila (40-50 stupnů).
Prvních 10 minut jsem nabíjel na všechny 4 výstupy, krom notebooku a telefonu jsem měl připojenou větší powerbanku a reproduktor. Nabíječka neprotestovala, ale jak se to začalo hřát, odpojil jsem pro jistotu posledně dva jmenovaný. Čekal jsem, že by teplota mohla spadnout, ale spíš dál stoupala. Zítra zkusím, co bude dělat s nabíječkou notebook na 100W kabelu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 5226
-
od Søren
Zobrazit poslední příspěvek
05 zář 2024 17:32
-
-
Cross platform hra PC + telefon
od pidlo » 16 úno 2025 20:27 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 3527
-
od pidlo
16 úno 2025 20:27
-
-
-
Poradí mi někdo dobré offline hry pro telefon nubia. Příloha(y)
od pidlo » 23 čer 2024 14:48 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 3912
-
od MrVoltz
25 čer 2024 21:49
-
-
-
Telefon s opětovně automaticky nepřipojí přes Bluetooth k autu
od Peťa » 12 pro 2024 13:55 » v Vše ostatní (z oblasti IT) - 0
- 18538