Neustálé kousání Windows XP

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

CrazyManer
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Neustálé kousání Windows XP

Příspěvekod CrazyManer » 26 čer 2008 11:48

Zdravim,

absolutně nevim co se děje ale najednou se mi prostě windowsy začli škubat, pustim si například videoklip a windowsy se 4 kousnou a zase rozběhnou než videoklip dokoukám, do ted to nedelalo a ted uz mi nic nejde bez sekání ... je to takový to seknutí kdy počítač zamrzne na deset sekund a potom se zase rozběhne, když dám při záseku Správce Úloh tak vidím jen to že 100% zatížení začne ihned rapidně klesat, okamžitě jak otevřu Správce Úloh, klesá to dokonce tak rychle že si ani nestíhám prohlídnout kterej program mi ty XPčka tolik zatěžuje, a mám nemalé přesvědčení o tom že po zavření Správce Úloh začne zatížení zase stoupat, nevíte si někdo prosím rady s mím problémem?
Vřelý dík předem každému kdo se mi pokusí pomoci :bigups:

kontrola Spybot S&D = čisto

log z Hijackthis :

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.0 (BETA)
Scan saved at 11:34:51, on 26.6.2008
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
Boot mode: Normal

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\DAEMON Tools\daemon.exe
C:\Program Files\SyncroSoft\Pos\H2O\cledx.exe
C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe
C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMTray.exe
C:\Program Files\TaskSwitchXP\TaskSwitchXP.exe
C:\Documents and Settings\GoldDigga\Plocha\dsksve7\DeskSave.exe
C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMAgent.exe
C:\Program Files\Spyware Terminator\sp_rsser.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\Program Files\JetAudio\jetAudio.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Program Files\ICQ6\ICQ.exe
C:\Documents and Settings\GoldDigga\Plocha\ZÁSTUPCI\HiJackThis_v2.exe

O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_02\bin\ssv.dll
O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: [DAEMON Tools] "C:\Program Files\DAEMON Tools\daemon.exe" -lang 1033
O4 - HKLM\..\Run: [H2O] C:\Program Files\SyncroSoft\Pos\H2O\cledx.exe
O4 - HKLM\..\Run: [nod32kui] "C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe" /WAITSERVICE
O4 - HKLM\..\Run: [Smapp] C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMTray.exe
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\QTTask.exe" -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: [SpywareTerminator] "C:\Program Files\Spyware Terminator\SpywareTerminatorShield.exe"
O4 - HKCU\..\Run: [TaskSwitchXP] C:\Program Files\TaskSwitchXP\TaskSwitchXP.exe
O4 - HKCU\..\Run: [XPize Reloader] C:\WINDOWS\XPize\XPizeReloader.exe /S
O4 - HKCU\..\Run: [DeskSave] C:\Documents and Settings\GoldDigga\Plocha\dsksve7\DeskSave.exe
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'NETWORK SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
O4 - Global Startup: Adobe Gamma Loader.lnk = C:\Program Files\Common Files\Adobe\Calibration\Adobe Gamma Loader.exe
O4 - Global Startup: Adobe Reader Speed Launch.lnk = C:\Program Files\Adobe\Reader 8.0\Reader\reader_sl.exe
O4 - Global Startup: Adobe Reader Synchronizer.lnk = C:\Program Files\Adobe\Reader 8.0\Reader\AdobeCollabSync.exe
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_02\bin\ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_02\bin\ssv.dll
O9 - Extra button: ICQ Lite - {B863453A-26C3-4e1f-A54D-A2CD196348E9} - C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe (file missing)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: ICQ Lite - {B863453A-26C3-4e1f-A54D-A2CD196348E9} - C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe (file missing)
O9 - Extra button: ICQ6 - {E59EB121-F339-4851-A3BA-FE49C35617C2} - C:\Program Files\ICQ6\ICQ.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: ICQ6 - {E59EB121-F339-4851-A3BA-FE49C35617C2} - C:\Program Files\ICQ6\ICQ.exe
O22 - SharedTaskScheduler: Browseui preloader - {438755C2-A8BA-11D1-B96B-00A0C90312E1} - C:\WINDOWS\system32\browseui.dll
O22 - SharedTaskScheduler: Proces mezipaměti kategorií součástí - {8C7461EF-2B13-11d2-BE35-3078302C2030} - C:\WINDOWS\system32\browseui.dll
O23 - Service: Adobe LM Service - Adobe Systems - C:\Program Files\Common Files\Adobe Systems Shared\Service\Adobelmsvc.exe
O23 - Service: Ares Chatroom server (AresChatServer) - Ares Development Group - C:\Program Files\Ares\chatServer.exe
O23 - Service: Symantec Lic NetConnect service (CLTNetCnService) - Unknown owner - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSvcHst.exe (file missing)
O23 - Service: NOD32 Kernel Service (NOD32krn) - Eset - C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
O23 - Service: SoundMAX Agent Service (SoundMAX Agent Service (default)) - Analog Devices, Inc. - C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMAgent.exe
O23 - Service: Spyware Terminator Realtime Shield Service (sp_rssrv) - Crawler.com - C:\Program Files\Spyware Terminator\sp_rsser.exe

--
End of file - 4694 bytes
BOARD : GA-MA785GT-UD3H ; CPU : AMD PHENOM II X2 545 3,0ghz ; RAM : 3*2GB DDR3 1800mhz ; GPU : ATI HD 4200 512mb.
Má hudební tvorba k poslechu na :http://www.soundcloud.com/escobarrbeats

Reklama
zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Re: Neustálé kousání Windows XP

Příspěvekod zlobyl » 26 čer 2008 13:27

Log vypadá dobře.

Nezpůsobuje to sekání některý z doplňků typu TaskSwitch?
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.

CrazyManer
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CrazyManer » 26 čer 2008 13:46

TaskSwitch mam na pocitaci asi dva roky, navic TaskSwitch se aktivuje jen po stisku ALT+TAB takze by se to nejspis kousalo jen pri prepinani oken touhle kl. zkratkou, mam 1gb ram, tak myslim ze 2mb program pocitac tolik nezatezuje (TaskSwich - využití procesoru 452 , aneb 5tý nejmenší zatěžovatel mého procesoru) nechci tě urazit ale řekl bych že v něm problém nebude
BOARD : GA-MA785GT-UD3H ; CPU : AMD PHENOM II X2 545 3,0ghz ; RAM : 3*2GB DDR3 1800mhz ; GPU : ATI HD 4200 512mb.

cicero
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod cicero » 26 čer 2008 14:10

O23 - Service: Symantec Lic NetConnect service (CLTNetCnService) - Unknown owner - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSvcHst.exe (file missing)
Já bych teda odinstloval toto.Je to asi nějeký pozůstatek po antiviru Norton.může se ti to s tím Nodem tlouct.Zkus potom ještě vyčistit registry třeba Cc Cleanerem.

zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zlobyl » 27 čer 2008 11:27

To CrazyManer-slušnou kritikou nemůžeš nikdy nikoho urazit. :P

Jinak jsem se koukal na ten TaskSwitch a on má detekovat obsah okna a vytvářet náhledy.To může způsobit u některých aplikací záseky.
Zkusil bych ho odinstalovat, jestli se něco změní.

Jinak si můžeš pro úplnost vložit log z nové verze HJT (2.0.2).

To cicero-toto je opravdu pozůstatek, ale je už neaktivní, takže bych v tomto problém neviděl.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.

CrazyManer
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CrazyManer » 27 čer 2008 12:40

tak ani jeden pánové, všichni vedle a zas sem si to vyřešil sám :lol: promiňte jsem jelito, nenapadlo mě že to může bejt tim že můj přenosnej usb harddisk (WD120gb) se občas může přehřát, vypojil jsem ho, pofoukal zapojil a všechno je opět v pořádku :bigups: děkuju moc za snahu o pomoc

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”