Ahoj, mám takový závažný problém. Když chci vypálit DVDčko, tak se mi buď během vypalování zastaví vypalování, ale žádnou chybu mi nero nehodí a dělá že furt vypaluje a u mechaniky přestane blikat kontrolka nebo při startu vypalování nenajede ani jedno procento, ale vypalovačka se tváří jako by už vypalovala, za 20min je stále 0%, ale když vytáhnu DVD z mechaniky, lze vydět, že na něm nějaká data jsou.
Tak sem někde na netu našel, že pomůže když defragmentuju disk a upgraduju fireware, tak jsem tak učinil. Další DVD se vypálilo úspěšně, ale nejde přečíst. Moje mechanika mi už zničila 6 DVDček.
Byl bych moc šťastný za nějaké navrhy.
Mechanika: Samsung CDDVDW SH-S203N
Media: Verbatin DVD+R LightScribe 16x
Program: Nero Expres Essential
Děkuju
DVD mechanika - ničitel DVDček
- Nodon
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: DVD mechanika - ničitel DVDček
Na starém PC jsem měl stejný rpoblém u nera jste to zastavilo na na 18% a pak nic nero dělalo jako že vypaluje ale mechanika neblikala pak jsem sehnal trochu výkonější PC a už to jede.Jakou máš sestavu?
- sakul
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
CPU: AMD Athlon 64 3200+
ramky: 2x Kingston 512Mb
HDD: Seagate 60Gb
Grafika: GeForce 5600GT
A disk mám rozdělenej do dvou oddílů: C,D a C je NTFS a D je FAT32. To by nemělo vadit ne? Data co vypaluju mám na Cčku.
ramky: 2x Kingston 512Mb
HDD: Seagate 60Gb
Grafika: GeForce 5600GT
A disk mám rozdělenej do dvou oddílů: C,D a C je NTFS a D je FAT32. To by nemělo vadit ne? Data co vypaluju mám na Cčku.
- Nodon
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Takže PC je dostatečně výkoný, takže problém bych hledal někde jinde.Zkoušel jsi něco vypalit v CloneDVD a napiš jestli to tam funguje.
- sakul
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Stáhl jsem CloneDVD, ale to mi nedovoluje vypalovat data, jen image nebo filmy. Tak jsem zkusil Ashampoo Burning Studio 6. Vypálilo se to úspěšně, ale když to DVD dám do mechaniky tak to hlásí že je prázdné. Takže další mrtvé dvd...
Jen pro upřesnění, během vypalování vyndám síťový kabel, vypnu fire wally a antivirák. Takže mi na pozadí témeř nic neběží. Jedině, že bych měl v PC někde perfektně schovanou ochranu starforce.
Jen pro upřesnění, během vypalování vyndám síťový kabel, vypnu fire wally a antivirák. Takže mi na pozadí témeř nic neběží. Jedině, že bych měl v PC někde perfektně schovanou ochranu starforce.
- Nodon
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Možná umřel laser na vypalování DVD, ale jestě můžeš zkusit odebrat řadíč ve správci a resetnou PC.CDcka to vypaluje normalne?
- sakul
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Normálně mi to DVDčka přečte. U těch vypálenej jde vydět, že tam něco je. Teď jsem zkoušel vypálit CD a v pohodě. Taťka mi ještě poradil ať tam dám o stupeň starší firmware, ale nevim jestli to pomůže.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Nodon bude asi mít pravdu, odešel Ti laser na DVD, laser na CD je asi ještě v pořádku. V Neru zkus Nero INfo Tool a pak otestovat mechaniku, vlož DVD..
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
...já bych to viděl na nekvalitní DVD nosiče,měl jsem podobný problém a už vím,které placky nikdy nekupovat(z 10 ti jich odešlo 8 )
Používám Ashampoo burning studio 7 a mám 3 měsíce starou kvalitní mechaniku,pc kvalitně vylazené,zabezpečené,rychlé.
Používám Ashampoo burning studio 7 a mám 3 měsíce starou kvalitní mechaniku,pc kvalitně vylazené,zabezpečené,rychlé.

► Zobrazit spoiler
- sakul
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nešlo by to nějak jinak? Abych to o DVD zas nepřišel. Těch 7 zničených DVD mi bohatě stačí...
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Vlož tam prázdný, neměl bys o něj přijít, dej otestovat.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2225
-
od shockwave
Zobrazit poslední příspěvek