Kllavessnice - velky problem POMOC ! Vyřešeno
Re: Kllavessnice - velky problem POMOC !
3 klávesnice a rovnaká chyba ? To určite.
Tomu, ze to dela jedna klavesna na jedne klavesnici bych veril.
Ale tomu, ze stejny problem ma stejna klavesa na 3 klavesnicich, tomu neverim.
Ale tomu, ze stejny problem ma stejna klavesa na 3 klavesnicich, tomu neverim.
Boze a proc bych asi tak lhal ??,?? hlavne ze jediny z vas expertu nneumel poroadne poradit ze ? Jen same domnenky a ve chvily, kdyz jsem to vyresil sam, takk prechod do defenzivy abyste si zachovaly tvar...Pseudo experti co hazi moudra ale zadne skutecne rady...sboohem..3 klavesnice jsem zkousel dohajzlu, nahravat na video to nebudu vy mi za to fakt neststojite....
Kde neni znama pricina, lze jedine zkouset. Od toho se zkousi, aby se pricina odhalila. Kristalovou kouli nemame.
Povazujeme za vyloucene, aby na trech klavesnicich byla stejna zavada - tedy z toho vyplyva, ze problem celou dobu nebyl
v klavesnici. Vetsinu z toho, o co jsi byl pozadan, jsi stejne neudelal, tedy nevime, zda problem nebyl napr. pouze ve Windows.
Nebo mechanicky poskozeny USB port na zakladni desce.
Zkousel jsi 3 klavesnice ---> proto pricina problemu nemuze byt v klavesnici.
Povazujeme za vyloucene, aby na trech klavesnicich byla stejna zavada - tedy z toho vyplyva, ze problem celou dobu nebyl
v klavesnici. Vetsinu z toho, o co jsi byl pozadan, jsi stejne neudelal, tedy nevime, zda problem nebyl napr. pouze ve Windows.
Nebo mechanicky poskozeny USB port na zakladni desce.
Zkousel jsi 3 klavesnice ---> proto pricina problemu nemuze byt v klavesnici.
Pokud to nejsou 3 stejne klavesnice s nejakou specifickou chybou ve vyrobe.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
baryonnan píše:Boze a proc bych asi tak lhal ??,?? hlavne ze jediny z vas expertu nneumel poroadne poradit ze ? Jen same domnenky a ve chvily, kdyz jsem to vyresil sam, takk prechod do defenzivy abyste si zachovaly tvar...Pseudo experti co hazi moudra ale zadne skutecne rady...sboohem..3 klavesnice jsem zkousel dohajzlu, nahravat na video to nebudu vy mi za to fakt neststojite....
A přitom stačilo postupovat podle Pravidel a mohl sis svůj výlev i nepatřičné rekce ostatních ušetřit.

bude-li váš problém zdárně vyřešen, nezapomeňte celé téma označit za "Vyřešené" (kliknutím na ikonku "fajfky" v pravo)
Pravidla fóra, bod 3 d
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- pcmaker
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Kllavessnice - velky problem POMOC ! Vyřešeno
Nevím, jak ostatním, ale stále mi není jasné JAK jsi to vyřešil? Měl jsi tam nějaké makro na klávese Windows?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 19536
-
od Tay
Zobrazit poslední příspěvek
10 úno 2025 12:09