Tommy4 píše:Čus, na většině fórech je vlastně fórum, kde se nedostávají přispěvky...
Nová sekce - kecání Vyřešeno
Re: Nová sekce - kecání
tak to by šlo esi to tak pude to by nemuseli být ani modi a mazat to tam
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Po zvážení dávám volbu ne.
Nejlepší je to tak , jak to je!
Nejlepší je to tak , jak to je!

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Na co dablovat sekce máme "Vše ostatní" normálně se tam trpí fóry a jinej pokec. Takže pokud se tvoje duševno potřebuje vyzvracet můžeš tam.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jan Pašek píše:Takže pokud se tvoje duševno potřebuje vyzvracet můžeš tam.

nicméně i já si myslím že by jsme takové podfórum v sekciii vše ostatní mohli mít.Ale s tím že se tam nezapočítávají příspěvky (což nevím jestli jde ->dotaz na Ltb) aby se nestávalo to co už zmínil zao
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
-
- Pohlaví:
Jsem spíš pro. Je sice mnoho kecálků a dá se chatovat, ale tohle (pokud by se to ovšem nezapočítávalo do hodností či jak to nazvat) by mohlo být užitečné z jednoho důvodu.
Kolikrát se u jednoho tématu neshodneme, viz teď tiskárna do 2.000,- a vznikne z toho zbytečné flame. Pokud by se tam někdo podíval pro radu, tak je to nepřehledné a zmatečné.
Nadále by to vypadalo asi tak, že by každý doporučil tiskárnu a potom případná debata by se mohla vést na tom malém fórku.
Je tady mnoho věcí, které se s prominutím zbytečně "okecávají" a na tyto věci by ten prostor byl vhodný. Tedy spíš PRO.
Kolikrát se u jednoho tématu neshodneme, viz teď tiskárna do 2.000,- a vznikne z toho zbytečné flame. Pokud by se tam někdo podíval pro radu, tak je to nepřehledné a zmatečné.
Nadále by to vypadalo asi tak, že by každý doporučil tiskárnu a potom případná debata by se mohla vést na tom malém fórku.
Je tady mnoho věcí, které se s prominutím zbytečně "okecávají" a na tyto věci by ten prostor byl vhodný. Tedy spíš PRO.
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No není problém v balastu, ale v tom, že se tu střetne několik názorů a většinou velmi živě si pak dokazují, kdo má větší zkušenosti a tím pádem pravdu, jak jsme to tedka viděli v tématu o výběru monitoru Benq. Já osobně říkám NE, jelikož PC - HELP je již v názvu slovo help, tedy pomáhat, a pokud zde vznikne sekce, kde budou všichni zvracet nesmysly, tak to se mi zdá opravu zbytečné. Jde o pomoc, pokud chce někdo pokecat, jsou zde ICQ, SZ a nebo spíše bych mohl doporučit minichat, který není tak špatný a umožňuje povídání v reálném čase, když už chcete něco na kecání..
zde pro inspiraci: http://skutrforum.cz/index.php
zde pro inspiraci: http://skutrforum.cz/index.php
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
žádné nesmysly se zvracet nebudou - byla by to též moderovaná sekce jako všechny ostatní.Nezapomeň že jakkékoliv fórum tvoří hlavně komunita - kterou je třeba udržovat - většinou se to dělá právě zavedením takových sekcí.Protože málokoho zajímají jen PC a jejich problémy.A jak je vidět v sekci vše ostatní tak je spousta věcí mimo oblast počítačů které třeba řešit a diskutovat.
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Byl to jen můj názor, já o tom nerozhoduji, takže udělejte co myslíte...
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
já vím - taky je to jen můj názor - rozhodnout musí někdo jiný ...
na ostatních fórech kam chodím takové sekce jsou a nevede to (alespoň většinou) k zvracení
na ostatních fórech kam chodím takové sekce jsou a nevede to (alespoň většinou) k zvracení
-
- Pohlaví:
Nemyslím, že by tady nějaké "zvracení" hrozilo. Tenhle web by se jistě mohl chlubit svojí slušností. Najdou se věci, které sem nepatří, ale není to nic zásadně špatného. Jsou tu fajn lidi a i ti "oprsklý" nováččci se brzy přizpůsobí. Je to fajn.
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nová sekce - kecání Vyřešeno
Zdravím všechny, díky za nápad a vaše názory. Trvalo to, ale věřte, že jsem o tomto min. 2 dny přemýšlel. Pokec jsme už v minulosti řešili a i dnes bych se přiklonil k tomu ho spíše na fórum nedávat.
Snažíme se být pomocným a věcným fórem - pod slovem věcný si prosím představte hodiny tvrdé práce našich moderátorů, kteří poctivě čistí témata od OT příspěvků. Snažíme se také být lidským fórem - ano, v tomto případě by se pokec mohl hodit, ale rádi bychom tu lidskost zachovali v našich (či spíše vašich) radách. Chceme se odlišovat od ostatních fór. Osobně si myslím, že pokecat si je možné na tisíci různých míst, ale jít si tam pro radu "jaké koupit paměti" nebo "jak naložit s virem XY", to bych snad ani neriskoval.
P.S. co se týče šachů, v budoucnu snad vznikne speciální šachový MOD, ve kterém hra mezi dvěma PC-HELP uživateli bude možná :-)
P.P.S. jen tak "mimo soutěž" - ANO, v případě potřeby bychom uměli vypnout započítávání příspěvků do hodnosti uživatele..
Zdraví
Snažíme se být pomocným a věcným fórem - pod slovem věcný si prosím představte hodiny tvrdé práce našich moderátorů, kteří poctivě čistí témata od OT příspěvků. Snažíme se také být lidským fórem - ano, v tomto případě by se pokec mohl hodit, ale rádi bychom tu lidskost zachovali v našich (či spíše vašich) radách. Chceme se odlišovat od ostatních fór. Osobně si myslím, že pokecat si je možné na tisíci různých míst, ale jít si tam pro radu "jaké koupit paměti" nebo "jak naložit s virem XY", to bych snad ani neriskoval.
P.S. co se týče šachů, v budoucnu snad vznikne speciální šachový MOD, ve kterém hra mezi dvěma PC-HELP uživateli bude možná :-)
P.P.S. jen tak "mimo soutěž" - ANO, v případě potřeby bychom uměli vypnout započítávání příspěvků do hodnosti uživatele..
Zdraví
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 197
-
od nakatomi
Zobrazit poslední příspěvek