problémy s avastem!
problémy s avastem!
Zdravím vás,když spustím avast začne testovat pamět a registr počítače nato se přeruší a vyskočí tabulka SPLASH SCREEN FOR AVAST! PŘESTAL PRACOVAT-ukončit program ,windows najde řešení.Po ukončení se nic neděje.I na foru avastu mi neporadili. dík za radu.
-
- Pohlaví:
Re: problémy s avastem!
Vítám Tě na PC-Help. Odinstaluj Avast, odstraň složku v Program Files a projeď CCleanerem. Restartuj a znovu Avast nainstaluj. Nic v průběhu instalace nenastavuj, vše se dá nastavit později. Napiš jak to dopadlo.
tak jsem to vyčistil jak jsi poradil.problem je tak napůl vyřešený.Při spuštění programu se opět objeví ta tabulka splash screen for avast,když dám ukončit a opět spustím avast kontrola paměti a registru proběhne až do konce a avast se spustí.Co ty na to nachat to tak? jinak moc dík.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Projdi nastavení programu - klik pravým myšítkem na ikonu vpravo dole na liště a vybrat "Nastavení programu...".
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Pohlaví:
Jaqk píše Pic máš tam zřejmě nastavenou nějakou kontrolu po spuštění.
čau kluci,tak jsem zkontroloval je-li něco zapojeno navíc s kolegou z práce a máme vše stejně(mu to funguje).řek bych že tomu rozumí o 100% víc jak já a také si již neví rady.kontroloval jsem i je-li spuštěno něco s čím by se to hádalo ale nic tam není.jsem už s toho jelen.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nemáš v PC ještě nějaký další antivirový program?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
měl jsem norton ale končila platnost a kluci doporučili AVAST.norton jsem před instalací AVASTU odinstaloval.Někde na netu jsem četl že ten "splash screen"byl velmi vzácný problém,který vyřešili ve verzi avastu 4,1.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak nainstaluj Aviru a máš načisto pokoj...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Klikni pravým myšitkem na ikonu Avastu vpravo dole na liště, zvol "Nastavení programu.." a na "Společné" zruš zaškrtnutí "Testovat paměť počítače při startu programu". Pak zkus zda to zmizí.
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Občas bývá problém s Nortonem že i přes odinstalování se kompletně neodinstaluje. Zkus použit nástroj na jeho kompletní odinstalování: Norton Removal Tool
Btw. zkus poslat screenshot té hlášky.
Btw. zkus poslat screenshot té hlášky.
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
když zruším test paměti a registru v nastavení,tak se tabulka neukáže.Test pamětí je prý ale důležitý.dálší pokusy co jste napsali vyzkouším až zítra(vyčištění od nortona).jinak kluci moc dík!!
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”