upgrade pc
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: upgrade pc
Dvoujádro tam nedáš.Možná teoreticky Pentium D,ale ten se už taky nevyrábí. 

Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Tak vymen desku a CPU né ? A bude pořešeno.........
Nejlepší co můžeš udělat a nejlevnější je dát tam intel core duo 2 má též socket 775 vyměnit ramky za 2x1GB 800MHz a grafiku tam máš dobrou jinak bych to moc neřešil zdary

omlouvám se neska mám rýpavou náladu
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Kup si Radeon HD3850 a k tomu 2x1GB 533Mhz DDR2 paměti a máš za cca.3000,- solidní upgrade a ve hrách si hodně polepšíš.Jinak bys musel vzít i novou desku a procesor což už by vyšlo na dvojnásobek.Paměti třeba tyto http://www.alza.cz/2gb-kit-2x1gb-ddr2-d55844.htm
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
No, já bejt tebou, tak bych si radši připlatil a koupil "nový PC." Ale to už čistě záleží na tobě.
Upgrade PC stojí vždy za prd.....
Lepší je koupit rovnou celý kompl, a je klídek, protože je docela problem dostal chladic z procesoru, kdyz je tam prilepen docela teplovodivou pastou no.....
Jestli tě to pomuže, tak obněn jen to co lze tam dát, ale jinak je to nic moc, muj kamarad je na tom podobně jako ty, má podobnou desku, akorat, ze jsou to jen DDR Ram, a tož, to je horší no.
No opravdu nejlepší je, když si pořídíš novýho kompla, jestli na to budou finance, výkoný kompl seženeš tak nějak v poho do těch 17000,- bez Monitoru atd.... klavesnice,mys OS by byl v tom, zde se muzues juknout na okazku:
http://www.alza.cz/sestava-skladem-alza ... d85689.htm
Tato sestava patří do sektoru VÝKONNÉ, sice ty Ramky nic moc, ale lze si vybrat jiné, a napsat jim tam, že chceš ty co sis našel, a at tě je vymění, nebo ať ti je tam daju navíc, aby měl třeba 4GB jo, to je už na tobě, o to je otázka 1000,-Kč, ale jde o to, ale jestli si toto můžeš dovolit, kamárád si kupil tohle, až na to, že tam měl XP HOME EDITION, a docela výkonný PC, i vzhledově, a velmi tichý, ja jsem čučel, a dají tě tam výborný pasivní chladič na CPU, ale jestli by sis toto přece jen kupil daji tě tam záruční plombu, a to tě zakazuje hrabat se v tom nu.....
To bys musel dodržet, jinak bys přišel o zaruku jako celek, a musel by sis pak připadně platit práci servisáka....ale ne na komponent, ty by v zaruce byli, ale to asi znas/znate.....
Lepší je koupit rovnou celý kompl, a je klídek, protože je docela problem dostal chladic z procesoru, kdyz je tam prilepen docela teplovodivou pastou no.....
Jestli tě to pomuže, tak obněn jen to co lze tam dát, ale jinak je to nic moc, muj kamarad je na tom podobně jako ty, má podobnou desku, akorat, ze jsou to jen DDR Ram, a tož, to je horší no.
No opravdu nejlepší je, když si pořídíš novýho kompla, jestli na to budou finance, výkoný kompl seženeš tak nějak v poho do těch 17000,- bez Monitoru atd.... klavesnice,mys OS by byl v tom, zde se muzues juknout na okazku:
http://www.alza.cz/sestava-skladem-alza ... d85689.htm
Tato sestava patří do sektoru VÝKONNÉ, sice ty Ramky nic moc, ale lze si vybrat jiné, a napsat jim tam, že chceš ty co sis našel, a at tě je vymění, nebo ať ti je tam daju navíc, aby měl třeba 4GB jo, to je už na tobě, o to je otázka 1000,-Kč, ale jde o to, ale jestli si toto můžeš dovolit, kamárád si kupil tohle, až na to, že tam měl XP HOME EDITION, a docela výkonný PC, i vzhledově, a velmi tichý, ja jsem čučel, a dají tě tam výborný pasivní chladič na CPU, ale jestli by sis toto přece jen kupil daji tě tam záruční plombu, a to tě zakazuje hrabat se v tom nu.....
To bys musel dodržet, jinak bys přišel o zaruku jako celek, a musel by sis pak připadně platit práci servisáka....ale ne na komponent, ty by v zaruce byli, ale to asi znas/znate.....
Zatím:
AMD Athlon 3500+ 2,20Ghz
MSI K9N SLI Platinum
Zdroj Forton 400W
NVIDIA GeForce 7600GT
RAM 2GB 675Mhz Corsair
HDD Western Digital 320GB
Bohužel MICROSOFT WINDOWS VISTA 64bit HOME PREMIUM.....
Musím to potunit njn.....
AMD Athlon 3500+ 2,20Ghz
MSI K9N SLI Platinum
Zdroj Forton 400W
NVIDIA GeForce 7600GT
RAM 2GB 675Mhz Corsair
myslím že už je rozhodlej a navíc asi nemá peníze na lepší komp takže toto mu bude bohatě stačit na nový hry aby si zahrál
btw: já bych si nikdy složenou sestavu nekoupil to udělá jen ten kdo tomu nerozumí a nemá se ským poradit (ta sestava co tam ukazuješ je hrozná, dobrá ledatak do kanclu a na filmy)
btw: já bych si nikdy složenou sestavu nekoupil to udělá jen ten kdo tomu nerozumí a nemá se ským poradit (ta sestava co tam ukazuješ je hrozná, dobrá ledatak do kanclu a na filmy)
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Tjn, vždyť ten můj kamarád je na PC naprosto hloupý, nerozumí PC Vůbec, když mi to v září výjde, tak si jí taky vlastnoručně postavím, Na CASE už pracuji, a když se mi povede, což doufam, že povede, tak 100% komponent bude :)
Je to prostě na něm no, chtěl jsem v dobrém poradit
jen.....
Je to prostě na něm no, chtěl jsem v dobrém poradit

Zatím:
AMD Athlon 3500+ 2,20Ghz
MSI K9N SLI Platinum
Zdroj Forton 400W
NVIDIA GeForce 7600GT
RAM 2GB 675Mhz Corsair
AMD Athlon 3500+ 2,20Ghz
MSI K9N SLI Platinum
Zdroj Forton 400W
NVIDIA GeForce 7600GT
RAM 2GB 675Mhz Corsair
Se staršíma kompama je to těžké, tož to je lepší pak koupit celý a sestavit si asi no, nebo sestavený, to už záleží na kupujícím..............
Zatím:
AMD Athlon 3500+ 2,20Ghz
MSI K9N SLI Platinum
Zdroj Forton 400W
NVIDIA GeForce 7600GT
RAM 2GB 675Mhz Corsair
AMD Athlon 3500+ 2,20Ghz
MSI K9N SLI Platinum
Zdroj Forton 400W
NVIDIA GeForce 7600GT
RAM 2GB 675Mhz Corsair
Marfy píše:Kup si Radeon HD3850 a k tomu 2x1GB 533Mhz DDR2 paměti a máš za cca.3000,- solidní upgrade a ve hrách si hodně polepšíš.Jinak bys musel vzít i novou desku a procesor což už by vyšlo na dvojnásobek.Paměti třeba tyto http://www.alza.cz/2gb-kit-2x1gb-ddr2-d55844.htm
asi vaše možnost je nejlepší.....ale sem uvažoval že postupně asi všechny komponenty vyměním....
asi začnu deskou.....ale jelikož je asi milion tak opravdu nevím kterou vybrat...
uvažoval sem o této http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514008M09809EGGB
jelikož tam zatím můžu to své pentium dát i ramky... 533Mhz to podporuje.... a taky 2x PCI Express x16....
nebo jestli mi doporučíte jinou klidně i lepší

pompeus50 píše:Marfy píše:Kup si Radeon HD3850 a k tomu 2x1GB 533Mhz DDR2 paměti a máš za cca.3000,- solidní upgrade a ve hrách si hodně polepšíš.Jinak bys musel vzít i novou desku a procesor což už by vyšlo na dvojnásobek.Paměti třeba tyto http://www.alza.cz/2gb-kit-2x1gb-ddr2-d55844.htm
asi vaše možnost je nejlepší.....ale sem uvažoval že postupně asi všechny komponenty vyměním....
asi začnu deskou.....ale jelikož je asi milion tak opravdu nevím kterou vybrat...
uvažoval sem o této http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514008M09809EGGB
jelikož tam zatím můžu to své pentium dát i ramky... 533Mhz to podporuje.... a taky 2x PCI Express x16....
nebo jestli mi doporučíte jinou klidně i lepšíbudu rád
Není špatná, ale chtělo by to najít stejnou, ale aby podporovala technologii už 45nm procesorů, ale jinak docela jde no....
Zatím:
AMD Athlon 3500+ 2,20Ghz
MSI K9N SLI Platinum
Zdroj Forton 400W
NVIDIA GeForce 7600GT
RAM 2GB 675Mhz Corsair
AMD Athlon 3500+ 2,20Ghz
MSI K9N SLI Platinum
Zdroj Forton 400W
NVIDIA GeForce 7600GT
RAM 2GB 675Mhz Corsair
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1421
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek