Ještě mě napadlo když bych kupoval i monitor, s rozlišením 2560x1440 tak ta grafika bude pořád vyhovovat ?
Takze i nějaký tip na monitor 32" 2560x1440 ? Za 5-6 tis ?
A zdroj mám 620W 9 let starý seasonic tak ten se asi použít nedá nebo ano ?
Nové PC ( ať rozjezdu Stalker 2)
Re: Nové PC ( ať rozjezdu Stalker 2)
Přehled výkonu té grafiky (dole na stránce lze listovat mezi hrami a dalšími ukazateli): https://www.techpowerup.com/review/sapp ... -oc/7.html
Obecně se dá říct, že pro toto rozlišení je její výkon hraniční, čili by se obvykle muselo poladit nastavení detailů.
Obecně se dá říct, že pro toto rozlišení je její výkon hraniční, čili by se obvykle muselo poladit nastavení detailů.
Na 2K Gaming je ideální 9070 / XT. Ale se snížením detailů a nižším frameratem postačí i 9060 XT.
Starý zdroj nedoporučuju k nové sestavě používat.
Starý zdroj nedoporučuju k nové sestavě používat.
2K je Full HD, tedy 1080P.
2560x1440 je QHD, aby bylo uplne jasne o jake rozliseni jde.
Zrovna u Stalkera 2 bych doporucoval se podovat na nejaky benchmark, jake jsou minimalni fps v QHD s danou kartou.
Prumerne fps nejsou uplne relevatni udaj, kdyz se v urcitych schvilich ze hry stane slide show.
2560x1440 je QHD, aby bylo uplne jasne o jake rozliseni jde.
Zrovna u Stalkera 2 bych doporucoval se podovat na nejaky benchmark, jake jsou minimalni fps v QHD s danou kartou.
Prumerne fps nejsou uplne relevatni udaj, kdyz se v urcitych schvilich ze hry stane slide show.
A ještě k tomu disku Kingston NV3 SSD 1TB
Někde v jiném příspěvku někdo psal že WD Blue SN5000 1TB
Má větší životnost, takže lepší tenhle nebo je to celkem jedno ?
Někde v jiném příspěvku někdo psal že WD Blue SN5000 1TB
Má větší životnost, takže lepší tenhle nebo je to celkem jedno ?
Asi takhle. Kdybych kupoval pro sebe, vzal bych 1TB disk s životností 600TBW, u 2TB s životností 1200TBW ...atd. Znamená to počet možných úspěšných zápisů v TB.
Jinde ještě uvádějí hodnotu z dob HDD, a to MTBF, to je střední hodnota (získaná hypotetickými testy) počtu hodin aktivity do poruchy (opravil jsem text).
Samsung, WD, Lexar, Kingston, Patriot ...mezitěmi se dá vybrat s důrazem na vybírat.
Jinde ještě uvádějí hodnotu z dob HDD, a to MTBF, to je střední hodnota (získaná hypotetickými testy) počtu hodin aktivity do poruchy (opravil jsem text).
Samsung, WD, Lexar, Kingston, Patriot ...mezitěmi se dá vybrat s důrazem na vybírat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3065
-
od CzechrAAise
Zobrazit poslední příspěvek
27 lis 2024 21:12