Mám záhadu. Podle poslední změny souborů podle času se stalo to, že když mám počítač vypnutý, tak se mi změnil čas u některých souborů. Je to vůbec možné? Že by nějaký neřád?
Teď v konkrétním případě se jedná o doplněk v prohlížeči s tímhle kodem adcocjohghhfpidemphmcmlmhnfgikei, měl by to být nějaký Ad Blocker, ale v doplňkách ho nemám, a Google play taky není. V datech v prohlížeči je. Asi není problém se ho nějakým způsobem zbavit, to asi zvládnu.
Ale otázkou stále zůstává. Jak může dojít ke změně souborů (dle časového razítka), když je počítač vypnutý? A co to vlastně je?
Děkuji za info.
Změna dat (dle času), když je PC vypnuté. Jak je to možné?
Změna dat (dle času), když je PC vypnuté. Jak je to možné?
Žij, jako bys měl zítra zemřít. A uč se, jako bys měl žít věčně.
Re: Změna dat (dle času), když je PC vypnuté. Jak je to možné?
Jak může dojít ke změně souborů (dle časového razítka), když je počítač vypnutý?
Nemuze.
Nemuze.
OK, přikládám tedy foto vypnutí a zapnutí počítače se souborem "mezi časy" a foto vlastností toho souboru. Ted se jedná jen o jiný soubor než jsem uváděl, ale o to teď nejde. A navíc byl soubor změněn 3 dny před vytvořením. Jsem z toho jelen.
Používáš režim spánku?
Někdy ano, ale v noci vypínám, pak jdu do práce a po práci zapínám. Takhle pozdě v noci už to vypínám. To bych musel jedině jít si lehnout, PC nechat běžet, usnul jsem a sám se PC vypnul do spánku. To je možný.
OK, budu tedy denně koukat, jestli mezi vypnutím a zapnutím nebude nějaký další soubor, a počítač budu na 100% vypínat. Pár dní budu poctivě sledovat. Dám pak vědět. Zatím díky.
OK, budu tedy denně koukat, jestli mezi vypnutím a zapnutím nebude nějaký další soubor, a počítač budu na 100% vypínat. Pár dní budu poctivě sledovat. Dám pak vědět. Zatím díky.
css soubor je ze serveru, ne? Čili ukazuje to čas, kdy došlo ke změně na serveru, nikoliv lokálně u tebe na PC.
Je technicky nemozne, aby doslo ke zmene souboru na vypnutem PC.
Tedy ke zmene dochazi na jinem pocitaci, nez tvem.
Tedy ke zmene dochazi na jinem pocitaci, nez tvem.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Změna poslední číslice ve více číslech najednou
od Arnold91 » 02 zář 2025 07:05 » v Kancelářské balíky - 7
- 9000
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek
02 zář 2025 17:01
-
-
-
Zkratka na plochu - Změna obnovovací frekvence monitoru - TV (hledám)
od jkmaxfli » 31 bře 2025 13:04 » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs) - 4
- 23259
-
od jkmaxfli
Zobrazit poslední příspěvek
31 bře 2025 19:19
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”