nove PC Vyřešeno
Re: nove PC
mno tak brigada nepujde.je mi teprve 13.klidne bych makal prace me bavi mam to i vylozeny v nejakym cisle mojem stastnem nebo co ale nemuzu makat pro penize...jinak cely den cumim na red dwarfa...cele prazdniny to asi budu delat...jsem z hodonina tady nic takoveho jako mekac nebo kfc neni takze ani kdyby udelali vyjimku tak tady rozhodne ne :) jinak je jeste problem s mati sice je cely den v praci ale kdybych se montoval v pc tak bych asi dostal zaracha a navic bych to pc uz nerozjel...nejaky jiny navrh? :) celkem bych si chtel poridit nejake nove pc ale spis bych bral toho vozralu co by mi ho koupil protoze s myma nasetrenyma 2 litrama toho moc nekoupim...jo a nevite o nejakych tech hustych sluchatkach jak sou ty pres cele usi?bych si udelal vanoce :) predem dik za navrhy :)
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To fakt sedíš celej den doma? Zajdi ven ne? Kámoši, holky, alkohol 

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
oni jsou vsichni na dovolenych a na koupaku.ja na koupak nemuzu protoze mam zada spalene az na kost...je doma strasna nuda ale velku se to neda uz vubec...stale cekam na navrhy :) jo a s tim chlastem to nechavam na pozdejc.zatim spis nekoho vozeru at mi koupi to nove pc xD mno jinak muj den vypada asi takto : 7:00 mati odchazi do prace i s jejim pritelem 9:00 vstavam ja :) 10:00 po tech ranich vecech se konecne pripojuju na pc-help a ctu co tady nekdo napsal :) 11:00 po precteni me prepada nuda a hlad tak jdu k lednicce a to delam asi 10x ale porad se vracim s praznou protoze tam nic neni 12:00 vytahuju jidlo z mrazaku a hazu do mikrovlnky 13:00 po pripalenem jidle z mikrovlnky kontroluju odpovedi na pc-help 14:00 stahuju nejakou hru ktera me napadne behem dalsi hodiny tu hru hraju pres net asi kolem 15:00 me prestava bavit jak me vsichni davaji tak zacinam koukat na red dwarfa a zase kontroluju pc-help mno a pak vlastne od 3 hodin cumim na filmy :) uz at se rojede koukej.xkrat.cz a at je tam hodne filmu pac uz mi dochazi zasoby mno a kolem 23 : 00 vypinam pc a jdu chrapat :) mezi tim sem tam jdu cumet na televizi a sem tam jdu zkusit jestli nahodou neni soused-kamos doma ze by sme si sli na chvili zacutat :) mno a takhle to asi bude do 1. zari a pak zase zacne stres :) njn nikoho nenapada co bych mohl delat.nikdo nechce abych pomahal pac vsechno po*eru a pritom se snazim...mno nejake navrhy od profiku jak zlepsit muj zivot?
kua vycerpavajici a jeste sem nechal pusteneho trpaslika mno nic poustim ho od zacatku :) 

- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Kdyby ti bylo víc tak můžeš na tu brigádu. 13 je dost blbej věk 

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Návrhy nejsou, protože ve 13 letech jsem já osobně tahal kačera po dvoře, takže počkej aspoň do občanky a pak něco podnikej..no a holky a chlast, potažmo brigády, tak na to máš ještě 5 let čas..

- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To s tim chlastem a holkama sem mluvil spíš tak za sebe 

Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nicméně asi bych to tu zamknul, protože se těžko najde někdo, kdo by gratis někomu dal nebo koupil nějaké PC, zda jsem to pochopil správně..já ve 13 letech asi PC snad neměl, takže bych byl rád s tím co je.. 

mno tak u me holky maximalne tak na tu pusu a na pokec po icq xD mam dotaz:kolik vam ye?neni moc lidi kteri se normalne bavi s trinactiletym.at je vam kolik chce jste ti nejlepsi lidi jake sem poznal :) fakt moc dik ze se se mnou bavite :)
mno jinak na zitra mam naplanovanou pizzu na obed tak uvidim jak moc to spalim a stahnu asi age of empires 2 a kdyz to nepujde ta kse aspon zase pekne nastvu :)

mno jeste pockam az se lidi zacnou vracet z pareb a jestli sem nekdo nenakoukne treba budu mit stesti :) jinak to zitra rano zamknu aby admin nenadaval...jinak dik za pokec a rozhodne by se tady ten pokecovy oddil zalozit mel protoze takovi super lidi jinde nejsou
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pařby v týdnu ?? No to asi chodí málokdo...já osobně se v reálu asi taky s 13letýma moc nebavím, to je fakt, ale tady to člověk prostě neodhadne,pokud to daný člověk nemá vyloženě napsaný v profilu, kolik mu je. Ale zde jsou všechny dobré duše, co potřebují pomoci s kopou železa zvanou počítač, vítáni..
Balím to, už mi padá hlava a rozbíjím si klávesnici..mějte se...

Balím to, už mi padá hlava a rozbíjím si klávesnici..mějte se...
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Bože co to je za topic?
Otázka, jestli se nenajde nějakej ožrala, co by koupil malýmu klučinovi nový Pc, mě opravdu zaujala. A po letmém přečtení všech příspěvků musím říct, že si mě owere vážně pobavil. Ani ani tak tvým stylem psaní a popisováním situací, ale tím, že v Tobě vidím svého souseda, kterému je shodou náhod také 13. Jeho trávení prázdnin je obdobné, ne-li stejné. Buď čumí na nějaký filmy a nebo, což je častější, hraje na té jeho staré vráně CSko. Hrával i po netu, tedy než dostal ban. Teď si to užívá jen s botama. S jeho zajímavým stylem hraní je to vážně podívaná - jednoduše střílí do všeho (při jeho rozlišení je vážně těžké rozeznat kdo patří ke které straně). A při vypnutém friendly fire 'to' buď zemře a může se radovat a nebo 'to' jde dál, a tudíž to byl spojenec. Už má na účtě pár klávesnic a myší, holt nervák a lagy nejdou dohromady. Avšak nejvíc mě dokáže pobavit tou jeho zabedněností - na otázku, proč mu nejdou nové hry, jsem mu již několikrát řekl, že nevím, co od svého Pc očekává, a že může být rád, že mu šlape to CSko. Ale on má svou hlavu a myslí si, že 2 roky starý komp to musí zvládnout. To ano, ale kdyby ho kupoval před těmi 2 lety nový, jenže jeho rodiče mu pořídili použitý komp od 'známého'. I přesto, že nový by pro ně nebyl z finančního hlediska problém. Ten jejich tzv. 'kamarád' je ale natáhl a udal tu svou šunku za nekřesťanské peníze s tím, že jim ho ještě vychválil do nebes. Nevím, jestli mám souseda litovat či se mu smát, ale když si domu přinese několikrát po sobě novou hru z krámu(naposled to byl Crysis), jak se mám udržet a na jeho dotaz - proč to nejde, se nezačínat válet smíchy po zemi? Nejsem škodolibý člověk, ale když on si nedá říct
Nějak sem se nechal unést, sry za OT..

Otázka, jestli se nenajde nějakej ožrala, co by koupil malýmu klučinovi nový Pc, mě opravdu zaujala. A po letmém přečtení všech příspěvků musím říct, že si mě owere vážně pobavil. Ani ani tak tvým stylem psaní a popisováním situací, ale tím, že v Tobě vidím svého souseda, kterému je shodou náhod také 13. Jeho trávení prázdnin je obdobné, ne-li stejné. Buď čumí na nějaký filmy a nebo, což je častější, hraje na té jeho staré vráně CSko. Hrával i po netu, tedy než dostal ban. Teď si to užívá jen s botama. S jeho zajímavým stylem hraní je to vážně podívaná - jednoduše střílí do všeho (při jeho rozlišení je vážně těžké rozeznat kdo patří ke které straně). A při vypnutém friendly fire 'to' buď zemře a může se radovat a nebo 'to' jde dál, a tudíž to byl spojenec. Už má na účtě pár klávesnic a myší, holt nervák a lagy nejdou dohromady. Avšak nejvíc mě dokáže pobavit tou jeho zabedněností - na otázku, proč mu nejdou nové hry, jsem mu již několikrát řekl, že nevím, co od svého Pc očekává, a že může být rád, že mu šlape to CSko. Ale on má svou hlavu a myslí si, že 2 roky starý komp to musí zvládnout. To ano, ale kdyby ho kupoval před těmi 2 lety nový, jenže jeho rodiče mu pořídili použitý komp od 'známého'. I přesto, že nový by pro ně nebyl z finančního hlediska problém. Ten jejich tzv. 'kamarád' je ale natáhl a udal tu svou šunku za nekřesťanské peníze s tím, že jim ho ještě vychválil do nebes. Nevím, jestli mám souseda litovat či se mu smát, ale když si domu přinese několikrát po sobě novou hru z krámu(naposled to byl Crysis), jak se mám udržet a na jeho dotaz - proč to nejde, se nezačínat válet smíchy po zemi? Nejsem škodolibý člověk, ale když on si nedá říct

Nějak sem se nechal unést, sry za OT..

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3168
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
15 led 2025 19:05