Dobrý den,
mám počítač kde je Home edition a SP1.
Když chci nainstalovat SP2 nebo SP3 tak se mi spustí ale po chvíli mi to hodí chybu: "vitřní chyba" a potom se instalace přerušila.
Děkuji za rady a tipy...
S pozdravem
David Jeřábek
Instalce SP 2 a 3
Re: Instalce SP 2 a 3
Snad Vnitřní chyba ne? A jinak něco jsem googlil a máš učet s administrátorskejma právama?
Intel Core 2 Duo E6300@2300 MHz
MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330
2x WD 500gb SATAII
MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330
2x WD 500gb SATAII
-
- Pohlaví:
Práva Administrátora musíš mít. Pokud je máš a instalace nejde, můžeš to zkusit v Nouzovým režimu, ale nevím jestli to půjde protože v Nouzáku některé instalátory nejdou.
práva, mám zkusím nouzák
Není ta aktualizace špatně stáhlá?
treba to je jenom stapne stahle a nebo to je nejaky jiny pack nejaky spatne zabaleny :) kdyztak googli a vygoogli si jiny :)
Tak v nouzáku to taky nešlo.
A pochybujuže bychstáhl 2 blbé verze SP a že by mi sama aktualizace microsoftu nabídla špatnej SP.
Fakt netuším čím to může být... A předpokládám že Uživatel, který má konto Správce počítače to instalovat může :)
Děkuji za další rady
A pochybujuže bychstáhl 2 blbé verze SP a že by mi sama aktualizace microsoftu nabídla špatnej SP.
Fakt netuším čím to může být... A předpokládám že Uživatel, který má konto Správce počítače to instalovat může :)
Děkuji za další rady
Legální Windows je? Neinstaloval jsi nějaké programy, co by mohly upravit systém?
Tommy4 píše:Legální Windows je? Neinstaloval jsi nějaké programy, co by mohly upravit systém?
Můj počítač to přesně neni... ale je to kamarádky a legální jsou, ale podle mě nějaký program mohlbýt použit na předělání windows.. Má tam jiné ikony ale jenom u něčeho a normálně ve vzhledech m klasickénastavení.
Na "použitý" systém cpát SPx? Většinou jsou z toho problémy. Takže nová čistá instalace OS a pak ...
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”