Změna hlasu
- Nodon
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Změna hlasu
Existuje naky sodtware na změnu hlasu?Já našel pár, ale ve vetšině jsi mluvil jako postižený nejlepší jsem našel asi Voice changer 6.0, ale nejkvalitnějšítam byl hlas dítěte takže, a já bych potřeboval hlas holky 

- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Změna hlasu
Pochybuju, že nějakej program bude tak dokonalej aby to z tvyho hlasu udělalo hlas holky, tak aby to nikdo nepoznal 

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Pokud to nepotřebuješ v reálném čase, tak je ještě jeden způsob. V programu Gold Wave si pohrát s rychlostí záznamu, jde to vyladit od medvěda (pomalé) až po šmoulu (rychlé) a to třeba i v mp3, ze zpěváka uděláš zpěvačku.
Jaj, to chceš napálit nějakého kámoše nebo co?
Jinak to zrychlování a spomalování umí i klasický záznam zvuku z Windows...

Jinak to zrychlování a spomalování umí i klasický záznam zvuku z Windows...
Nazdárek, na dotaz Změna hlasu odpovídám, ... no vyzkoušel jsem ten SW, který tu popisujete (Voice changer) a vůbec se mi nelíbil. Teďka jsem otestoval ale i jinej, kterej je v reálném čase a docela dobře dokáže měnit hlasy.
Navíc, má možnost stáhnout i některé jiné, předvolené hlasy, například pohádkových postaviček - zvířátek ... , ale taky filmové hvězdy :-) je to docela dobrý, .... jeden jedinej problémek ... se kterým si nevím rady :-) .... pokud má někdo nějakej "NÁPAD" ...napište mi ... ten problém je, že je to jen šestidenní verze
... tak už jméno toho SW ... jojo ... je to "MorphVOX PRO verze 3.4.22" ... tak písněte svuj názor. J.
Navíc, má možnost stáhnout i některé jiné, předvolené hlasy, například pohádkových postaviček - zvířátek ... , ale taky filmové hvězdy :-) je to docela dobrý, .... jeden jedinej problémek ... se kterým si nevím rady :-) .... pokud má někdo nějakej "NÁPAD" ...napište mi ... ten problém je, že je to jen šestidenní verze

muj nazor je bezpodminecne warez :)
//a ten tady nevedeme. Příspěvek byl zkrácen a pokud by došlo k návratu warez, téma zamknu.
//Karlos
//a ten tady nevedeme. Příspěvek byl zkrácen a pokud by došlo k návratu warez, téma zamknu.
//Karlos
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 7668
-
od Fargotroniac
Zobrazit poslední příspěvek
12 říj 2024 18:59
-
-
Zkratka na plochu - Změna obnovovací frekvence monitoru - TV (hledám)
od jkmaxfli » 31 bře 2025 13:04 » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs) - 4
- 10540
-
od jkmaxfli
Zobrazit poslední příspěvek
31 bře 2025 19:19
-