Skin pro XP, widgety + pár dalších vychytávek
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Skin pro XP, widgety + pár dalších vychytávek
Pokud nechcete mít problémy, vyhněte se hrůzostrašným transformation packům - jdou hluboko do systému, odinstalace nemožná a stabilita systému po instalaci je bídná. Nejlepší volbou je opatchovaná knihovna uxtheme.dll a použití nepodepsaných skinů. Nebo (placený) WindowsBlinds.
Naposledy upravil(a) Elusive dne 10 črc 2008 15:34, celkem upraveno 1 x.
Elusive: Ta stránka s těma skinama je ten vir, co mi včera vlezl do PC, takže nahrazuji: http://browse.deviantart.com/customizat ... sualstyle/ - dost známá, a asi nejlepší stránka. Jinak u WindowBlinds nevím, nezpomaluje to systém navíc?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
ještě bych dodal, že k tomu Yahoo Widget existuje SMS Sender a ten posílá SMS zdarma do všech sítí (u nás i T-Mobile a O2).mám vyzkoušeno a SMS na T-Mobile z něj chodí během několika málo sekund.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
no ja som tiez skusil ten odkaz co dal ELUSIVE a do kompu mi nabehalo dost hajzlikov virov 

Má tu tedy někdo zkušenosti s WindowBlinds? Dávno, ale opravdu dost dávno jsem to měl, ale nevím proč to už teď nemám, byla to nějaká pěkně stará verze. Potřebuju vědět, kolik to zabírá RAM.
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
mishel275 a Tommy4: tak za to se omlouvám, byl to první odkaz z Googlu, na mě žádný viry ani šmejdy nevystartovaly...
Tommy4: WB (na prvohorní sestavě P4 2.8, 1GB RAM, FX5200) systém absolutně nezpomalil. Takže pokud máš podobnou nebo lepší sestavu, klidně vyzkoušej.
Tommy4: WB (na prvohorní sestavě P4 2.8, 1GB RAM, FX5200) systém absolutně nezpomalil. Takže pokud máš podobnou nebo lepší sestavu, klidně vyzkoušej.

- erty123456
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
různé transformation packy bych taky nedoporučoval kdyžtak nainstalovat a už neodinstalovávat
Asus K55VJ
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak já mám už docela dlouho tohle a naprosto ani jediný problém(s tímto programem samosebou). Pořád v pohodě, tak jaképak stálé a neustálé nedoporučování packů a jiných. Prostě někomu to jde a jinému zase ne. Nainstalujte si to hned po reinstalu windowsů a máte po problému, když to bude dělat špatnosti, tak ta půl hodinka reinstalu není tak šílená.
Ale ta stabilita systému pak šílená je. 

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”