Příspěvekod Tomina » 11 črc 2008 19:59
To je zajímavé..u nás ve třídě má notebook asi 90 % spolužáků..jsou tam Acery, Pavilliony, atd.. to je fuk, ovšem jsem tam já se spolužačkou, co máme ASUS a oba máme ty stejný problémy a ty stejné reklamace, už je mi vážně trapně, kvli posměškům, že jsem si vybral pěkný šrot...za to tam jsou tři lidi s Toshibama a spokojenost..takže já beru Toshibu jako lepší značku než třeba Asus,Acer,..atd. Jasně nedá se soudit jen podle skupinky lidí, ale furt je to lepší, jak jedna paní povídala, protože ve třídě ty závady vidím a snažím se je spolužákům odstraňovat. Nehledě na to, že nás učitel ( soudní znalec v oboru výp. techniky) sám říkal, že Asusy už nejsou to co bývali, hlavně teda ty levné Asusy. Toshiba s kvalitou také klesla, ale stále se řadí k těm lepším..je to holt o názorech..
EDIT: kámoš má F-S Amilo a už 2 reklamace, jednou uvolněný šroubek, který vletěl někam do větráčku a book se uvařil..a druhá skrz neúměrné topení grafiky a CPU AMD..ten book když jsem zkoušel, tak by usmažil vejce..chtělo to naštěstí jen flash BIOSu..
Osobně si myslím, že je to jak s novými auty, i poměrně kvalitní Škoda může mít vadnou sérii..nedá se to tak brát..