Titulky k filmům
Titulky k filmům
Ahoj potřebuju nutně poradit... mám stáhlý film v avi a mám titulky... no a chtěla bych spojit ty titulky s filmem tak abych když je budu konvertovat do Mp3(vyleze mi program také v avi), tak aby sem zkonvertovala ten film a když bych si to zkonvertovaný otevřela tak by mi šel film i s titulkama... Nevíte jak na to? doufám že jste pochopily a díka za pomoc.
- Pepas87
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Titulky k filmům
zdravim a vítám tě na PC-HELP...
nějak nechápu jak chceš film v .avi konvertovat do .MP3, tak že ti z toho opět vyjde .avi???
a podle mého názoru to asi nejde, vždy ty titulky budeš mít jako druhý soubor...
edit: tak jsem hledal a našel jsem TOTO nečetl jsem to celé, tak nevím jak to "dopadlo"
ale aspoň už vím, že něco takového je možné..
nějak nechápu jak chceš film v .avi konvertovat do .MP3, tak že ti z toho opět vyjde .avi???
a podle mého názoru to asi nejde, vždy ty titulky budeš mít jako druhý soubor...
edit: tak jsem hledal a našel jsem TOTO nečetl jsem to celé, tak nevím jak to "dopadlo"

Asus M4N68T; AMD Athlon X3 450 (3,2GHz);
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
V jakém přehrávači ty nejedou titulky?
- erty123456
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
ahoj doporučil bych ti pročíst si tyto stránky, co se týče videa je tam skoro vše
http://jech.ic.cz/navody.php
http://jech.ic.cz/navody.php
Asus K55VJ
Mno, film s titulkama ti pujde i bez konvertovani, staci jen nejaky prehravac ktery je podporuje, chce to vic detailu
- erty123456
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
jj pokud to chceš jenom přehrát tak použij třeba vlc player, titulky musí mít stejný název jako soubor avi, no a co se týče toho překonvertování avi třeba do dvd tak pokud máš nero tak to umí třeba nero vision a ffdshow kde musíš mít zatrhnuté titulky, výsledné dvd už budeš mít s titulky
Asus K55VJ
Pepas píše:zdravim a vítám tě na PC-HELP...
Ahoj, díky za odpověd. Já myslela zkonvertovat si to do Mp4 jako toho přístroje jenže on mi to bere pouze v .avi
X píše:V jakém přehrávači ty nejedou titulky?
Je to Teaclast už nevím jaký model ale má dotykovou obrazovku 4GB paměti a stál asi 3000... Titulky nepodporuje a proto je potřebuju dát nějak napevno k filmu
erty123456 píše:jj pokud to chceš jenom přehrát tak použij třeba vlc player, titulky musí mít stejný název jako soubor avi, no a co se týče toho překonvertování avi třeba do dvd tak pokud máš nero tak to umí třeba nero vision a ffdshow kde musíš mít zatrhnuté titulky, výsledné dvd už budeš mít s titulky
Já to nepotřebuji do DVD ale do avi... já ted mám ten film v avi a mám titulky no a potřebuju ten film zase v avi ale s titulky danými napevnno abych to mohla zkonvertovat a menší velikost a dát do MP4(přístroje)
- Pepas87
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
a podle toho mýho příspěvku tam ty titulky nejdou??? převod mezi .avi a .mp4 je pak již snad hračka ne a nebo pak již jiný problém..
Asus M4N68T; AMD Athlon X3 450 (3,2GHz);
Pepas píše:a podle toho mýho příspěvku tam ty titulky nejdou??? převod mezi .avi a .mp4 je pak již snad hračka ne a nebo pak již jiný problém..
Již jsem přišla na to jak je tam dát a vyskytl se mi další problém... nevím jak převést soubor txt do srt... zkoušela jsem přepsat koncovku a uložit jako ale nepomohlo to
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”