Tiskárna-BrotherDCP115C-restart měřiče množství inkoustu Vyřešeno

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Uživatelský avatar
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 3701
Registrován: leden 06
Bydliště: Plzeň
Pohlaví: Muž

Tiskárna-BrotherDCP115C-restart měřiče množství inkoustu

Příspěvekod Jan Pašek » 13 črc 2008 19:29

Tahle tiskárna je dost dobrá dokud nezačnete plnit patrona pomocí inijekční stříkačky s inkoustem. Nepřišel sem zatím na to jak zrušit zablokování tisku od počítadla množství inkoustu. Povedlo se mi totiž černou patronu vypotřebovat až na dno a pak sem jí teprve začal plnit.
I když je černá patrona plná hlásí že je prázdná a nepustí mi to k tisku.
Ještě jednou pročtu návod už sen to sice dělal 2* ale možná že mi dojdou souvislosti jinak pokud jste již stejný problém řešili budu rád za radu jak jste se sním utkali.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Tiskárna-BrotherDCP115C-restart měřiče množství inkoustu

Příspěvekod guest » 13 črc 2008 19:55

Stejný ne, ale podobný - více ZDE
Naplnit to lze, ale netiskne.

Uživatelský avatar
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 43085
Registrován: červen 07
Bydliště: Jižní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Tiskárna-BrotherDCP115C-restart měřiče množství inkoustu

Příspěvekod jaro3 » 13 črc 2008 19:59

mám dotaz - nemůžeš mi dát odkaz na ty plnící inkousty do této tiskárny? ten reset jsem nikde nenašel, zkoušel jsi jí vypnout a odpojit?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Tiskárna-BrotherDCP115C-restart měřiče množství inkoustu

Příspěvekod guest » 13 črc 2008 20:20

Vyzkoušel jsem asi vše. ??? Odlaz tam máš, anebo ne?

Uživatelský avatar
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 43085
Registrován: červen 07
Bydliště: Jižní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Tiskárna-BrotherDCP115C-restart měřiče množství inkoustu

Příspěvekod jaro3 » 13 črc 2008 21:08

jo , díky už mám.Tak to zkusím, jinak je provoz tiskárny dost drahý...
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Uživatelský avatar
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 3701
Registrován: leden 06
Bydliště: Plzeň
Pohlaví: Muž

Re: Tiskárna-BrotherDCP115C-restart měřiče množství inkoustu

Příspěvekod Jan Pašek » 14 črc 2008 07:22

LIdi asi sem slepej po otevření odkazu - jak dále - nic takovího jako návod tam nevidím.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Uživatelský avatar
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 43085
Registrován: červen 07
Bydliště: Jižní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Tiskárna-BrotherDCP115C-restart měřiče množství inkoustu

Příspěvekod jaro3 » 14 črc 2008 09:17

Musíš jít na konkrétní plnící soustavu , návod tam je v podobě .pdf..
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Uživatelský avatar
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 43085
Registrován: červen 07
Bydliště: Jižní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Tiskárna-BrotherDCP115C-restart měřiče množství inkoustu

Příspěvekod jaro3 » 15 črc 2008 11:23

Dnes jsem dostal ty inkousty, včera objednal , dnes dostal. Naplnil jsem jsem Y, C, M. tisk proběhl v pořádku. Kontrola inkoustů ale ukazovala Y-min, C-full, M-min. Vyndal jsem proto za chodu obě (Y+M) a zase je tam vrátil. Na displeji se objevilo výměna Y a M? potvrdil jsem , nastalo čistění a hotovo. Již ukazují všechny náplně full. Tak to by asi byl ten RESET.Tisk je v pořádku a díky za ten odkaz na náplně.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Uživatelský avatar
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 3701
Registrován: leden 06
Bydliště: Plzeň
Pohlaví: Muž

Re: Tiskárna-BrotherDCP115C-restart měřiče množství inkoustu

Příspěvekod Jan Pašek » 15 črc 2008 11:45

Jo u mě bude problé zřejmě v to že sem plnil neoriginál patronu. jakmile se k tomu dostanu ještě se sem ozvu.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Uživatelský avatar
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 43085
Registrován: červen 07
Bydliště: Jižní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Tiskárna-BrotherDCP115C-restart měřiče množství inkoustu

Příspěvekod jaro3 » 15 črc 2008 11:54

Já plnil tu originální, ale neorig mám taky , tak jsem se rozmýšlel.Zatím budu plnit tu origo.Ale snad by to mělo jít taky ne?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Uživatelský avatar
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 3701
Registrován: leden 06
Bydliště: Plzeň
Pohlaví: Muž

Re: Tiskárna-BrotherDCP115C-restart měřiče množství inkoustu

Příspěvekod Jan Pašek » 15 črc 2008 12:34

Zatím mohu říci jedině toto Crocodille v návodu vysloveně uvádí "sada slouží k plnění ORIGINALNiCH patron" naopak je možné zadělat si na průser když sem u Crokodille študoval píší "Při mísení ingoustu dochází k chemické reakci naše inkousty jsou s těmi originálními dokonale mísitelné" Jestli ta neorigoš náplň byla od někoho jiného než od Crocodille můžu mít vyděláno.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Uživatelský avatar
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 3701
Registrován: leden 06
Bydliště: Plzeň
Pohlaví: Muž

Re: Tiskárna-BrotherDCP115C-restart měřiče množství inkoustu

Příspěvekod Jan Pašek » 15 črc 2008 17:25

Takže včera sem našel návod v angličtině ale už nebyl čas si to za pomoci gogle translate přeložit. V podstatě je to tu již výše popsané.
Odkaz na originál anglický návod (jde hlavně o obrázky): http://welcome.solutions.brother.com/BS ... FaqEndPage

Překlad za pomoci google transláte jen sem jim ta čeština trochu ve volná styl učesal:

Problém:
Vyměnil sem mojí inkoustovou patronu ale displej tiskárny stále ukazuje že je prázdná!

Popis:
Prosím, postupujte podle pokynů níže:
1. Otevřete víko skeneru na pravé straně zařízení MFC/DCP ,dokud zámky nezapadnou bezpečně do otevřené pozice.
(Obr.1)
2.Zatáhněte za háček - pojistku - přidržující inkoustovou patronu směrem k vám a a vyjměte inkoustovou patronu pro barvy zobrazené na LCD displeji tiskárny. Instalujte znovu patronu s jemným tlakem dolů až bezpečně zapadne háček - pojistka. Zatlačte háček na na patronu, aby jste si ověřili, že je bezpečně zapadl nad horní hranou patrony.
( obr. 2, obr.3 a obr.4)
3.Po instalaci inkoustových kazet, Nadzdvihněte víko krytu skeneru pro uvolnění zámku, na víko jemně zatlačte a také jemně zatlačte na podpěru víka skeneru aby se víko skeneru sklopilo zpět dolů do uzavřené pozice.
(obr.5)
4. Na displeji se ti pak zobrazí otázka Vyměnil si patronu pro tuto barvu(y) "Ano","Ne".
Pokud není vybráno "1 Ano" pro barvu (barvy), které byly nahrazeny. Vrátí displej znovu patrona (patrony ) je prázdná.
5.Po vašem správném výběru je stroj navržen tak aby sám spustil čištění, jakmile je čištění dokončeno displej se vrátí do režimu Datum/Čas.

Postup je platný pro následující modely:
DCP-110C, DCP-115C, DCP-117C, DCP-120C, DCP-310CN, DCP-315CN, DCP-340CW, FAX-2440C, MFC-210C, MFC-215C, MFC-410CN, MFC-425CN, MFC-620CN, MFC-640CW, MFC-820CW

Tolik překlad.

A nyní jak sem pochodil:
Nedoporučuji plnit neoriginální náplně strašně záleží na tom kam ji navrtáte a jakým fofrem do ní inkoust naženete. Čím víc bublin si naděláte rychlým plněním tím víc budete mít problémů.
Nejprve sem plnil černou neoriginál to když sem zakládal tento topic -usadila se za dva dny a nejde stále vynulovat píše málo inkoustu.
Pak sem plnil originálku modrou se zapnutým programem "Status monitor" a zapnutou tiskárnou po doplnění ještě před uzavřením víka už hlásil "Status monitor" modrou plnou. Po uzavření víka dotaz na displeji na výměnu patrony.
Po odsouhlasení naběhlo vše korektně
Velmi potěšen sem to samé co s modrou udělal s neoriginál žlutou jenže když sem vyráběl díru povedlo se mi vevnitř zřejmě trefit přepážku nešlo to moc vyvrtat při plnění se mi inkoust stále vracel po jehle zpět musel sem plnit velmi pomalu. Kupodivu žlutá se chovala stejně jako originál modrá i mé srdce zaplesalo a jal sem se plnit rudou.
Rudou sem navrtal jinde než tu žlutou co se mi povedla a plnění šlo o poznání rychleji. Dopadl jsem tak že mi indikátor inkoustu hlásí prázdnou patronu a nejde s tím nic udělat. Modlím se aby si to sedlo.

Závěrem na návodu od Crocodille je přesně určen prostor pro navrtání originální patrony a trpělivým a pomalým plněním originální patrony dosáhnu zřejmě vždy uspokojivého výsledku.
Naposledy upravil(a) Jan Pašek dne 15 črc 2008 18:37, celkem upraveno 1 x.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nová 3D tiskárna
    od Dolpi » 10 čer 2024 18:49 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    9
    1138
    od Dolpi
    14 čer 2024 06:32
  • Tiskarna s kopirkou - 3000Kc
    od noxor » 16 srp 2023 07:37 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    7
    1039
    od Zivan
    16 srp 2023 13:29
  • PC neumí restart
    od ELIXIERE » 13 lis 2023 15:44 » v Windows 11, 10, 8...
    4
    1487
    od Serg01
    16 lis 2023 17:27
  • Tiskárna černobílá 30 stran denně
    od Gerete » 27 lis 2023 19:41 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    4
    1357
    od richchie
    30 lis 2023 18:43
  • Tiskárna HP DeskJet P1102 netiskne.
    od Martin Baroch » 19 kvě 2024 21:44 » v Problémy s hardwarem
    1
    1341
    od RIKI22
    19 kvě 2024 21:51

Zpět na “Vše ostatní (hw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti