nova instalace Vyřešeno
nova instalace Vyřešeno
chci preinstalovat system disk mam rozdeleny na dve jednotky C/D Cčko bych chtel totalne vymazat poradte jak to udelat.dik
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: nova instalace
Při nové instalaci XP/Vista z CD ti systém nabídne, který disk (i logický) chceš naformátovat a kam nainstalovat systém. Takže pokud chceš D: zachovat, zvol formátování a instalaci systému na oddíl C:.
prosim te mužeš mi to popsat trošku podrobne moc se v tom nevyznam a instalaci mam v angl.dik
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
V BIOSu nastavíš jako první zařízení pro BOOT svou DVD/CD mechaniku, vložíš instalační CD windows do mechaniky, nastavení uložíš, restartuješ PC, z DVD/CD mechaniky začne nabíhat instalace (dotaz na obrazovce potvrdíš stiskem libovolné klávesy), dostaneš se do nabídky instalace windows, bude ti nabídnuta oprava nebo nová instalace, po zvolení nové instalace se tě to zeptá kam, zvolíš C:, potvrdíš formát a pak už všechno frčí samo.
Uf uf, bylo to zpaměti, jestli jsem něco napsal nesrozumitelně nebo jsem na něco zapomněl - určitě mě někdo doplní nebo opraví.
Uf uf, bylo to zpaměti, jestli jsem něco napsal nesrozumitelně nebo jsem na něco zapomněl - určitě mě někdo doplní nebo opraví.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 2715
-
od falco_dee
Zobrazit poslední příspěvek
včera, 08:24