Problém s ikonkami vedle hodin Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Problém s ikonkami vedle hodin Vyřešeno
Dobrý den, mám takový problém: V místě vedle hodin se obvykle nachází ikonka "Bezpečně odebrat hardware", jenže já ji tam nemám, i když mám připojenou např. flashku nebo foťák. Práci si nosím domů právě na flashce a nerad bych si s tím něco udělal, když ji vytáhnu "nebezpečně". Stejný problém se týká i ikonky ovládání hlasitosti. Ta se tam však objeví jen někdy. A bohužel není na liště ani panel jazyků, i když v panelu nástrojů je zaškrklý. Předem díky za radu.
Re: Problém s ikonkami vedle hodin
A už si ji tam někdy měl s tím tvým fotákem? Já mam například mp4 a taky to tam nemám a od výrobce jsem zjistil že se to prostě vytahne kdykoliv, respektive když na ni zrovna nezapisuješ nebo nečteš
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
-
- Pohlaví:
Vítám Tě na PC-Help. V podpisu mám návod na HijackThis. Stáhni ho a vygeneruj log. Pak ho vlož do příslušné sekce a požádej o kontrolu.
Bezpečně odebrat HW není nezbytně nutné. Pokud vyčkáš dostatečně dlouhou dobu /30s/ tak to nemusíš používat. Jedná se jen o to, že případné změny se uložily na HDD anebo Flash. Pokud Flash odebereš dříve, pak tam ty informace nebudou.
Bezpečně odebrat HW není nezbytně nutné. Pokud vyčkáš dostatečně dlouhou dobu /30s/ tak to nemusíš používat. Jedná se jen o to, že případné změny se uložily na HDD anebo Flash. Pokud Flash odebereš dříve, pak tam ty informace nebudou.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
actionboy píše:A už si ji tam někdy měl s tím tvým fotákem? Já mam například mp4 a taky to tam nemám a od výrobce jsem zjistil že se to prostě vytahne kdykoliv, respektive když na ni zrovna nezapisuješ nebo nečteš
Ano, dřív to tam normálně bylo, zmizelo to až po zásahu Combofixem ve spolupráci s forem viry.cz, měli podezření na virus, nakonec to byl jen planý poplach, ale jak píšu, může za to určitě ComboFix, podle mě je to nějaká chyba v registrech.
-
- Pohlaví:
Můžeš zkusit Bod obnovení anebo v Nouzáku Poslední známá funkční konfigurace. Restart - mačkat F8 a pak už je to intuitivní. Dej vědět, kde byl zádrhel.
tvůj problém by mělo vyřešit toto:
viewtopic.php?f=46&t=28978
AMD Athlon 64 X2 6400+, Artic cooling freezer 64, ASUS M2N-SLI DELUXE, A-DATA 2x1GB DDR2 800Mhz, ASUS GeForce EN9600GT 512MB, Seagate 320 GB SATAII, Case Coolmaster Elite 330, Fortron 500W/PFC FX500
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
A nebo toto http://sweb.cz/Marinus/M-Autorun.reg nutný restart
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
kyklop píše:tvůj problém by mělo vyřešit toto:
Díky moc, jednoduchý, ale účinný prográmek, který pomohl. Už je to OK.
rádo se stalo 

AMD Athlon 64 X2 6400+, Artic cooling freezer 64, ASUS M2N-SLI DELUXE, A-DATA 2x1GB DDR2 800Mhz, ASUS GeForce EN9600GT 512MB, Seagate 320 GB SATAII, Case Coolmaster Elite 330, Fortron 500W/PFC FX500
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 3908
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
26 dub 2025 09:11