manuál v češtině
- Pepas87
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: manuál v češtině
tak to možná bude trochu problém, protože jak jsem tejď zjistil, tak i na oficiálních stránkách mají manuály jen v ANJ...
Asus M4N68T; AMD Athlon X3 450 (3,2GHz);
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Je povinností prodejce dodat k prodanému zboží dokumentaci v češtině. Chtěj to po něm, ať se stará. Pokud netrváš na značce, je nedodání českého manuálu důvodem k odstoupení od smlouvy.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Pohlaví:
Skoro zbytečný komentář, ale jen podpora mmmartina - bez českého manuálu nic nebrat. Ale i pokud bys trvala na této značce tak jistě najdeš prodejce který je schopný ten manuál zajistit.
Ale i tady velký pozor ! Stává se celkem běžně, že manuál obsahuje x stran a prodejce dodá jakési 2 a ještě mizerné stránky jak zapnout a vypnout. Je třeba to porovnat s originálem, aby tam byly všechny potřebné screeny s komentáři a nejen první dvě strany.
Ale i tady velký pozor ! Stává se celkem běžně, že manuál obsahuje x stran a prodejce dodá jakési 2 a ještě mizerné stránky jak zapnout a vypnout. Je třeba to porovnat s originálem, aby tam byly všechny potřebné screeny s komentáři a nejen první dvě strany.
Manuál k notebooku? K počítači? To slyším poprvé. K čemu?
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
X píše:Manuál k notebooku? K počítači? To slyším poprvé. K čemu?
Třeba se nevyzná v pc jako ty

AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
-
- Pohlaví:
X píše:Manuál k notebooku? K počítači? To slyším poprvé. K čemu?
Nebudeme tu přece rozvíjet diskuzi jaký je, je-li nějaký rozdíl mezi jednostránkovým návodem a stostránkovým manuálem. Je to stejné.
mixik007 píše:X píše:Manuál k notebooku? K počítači? To slyším poprvé. K čemu?
Třeba se nevyzná v pc jako tyJinak i já jsem musel manuál k notebooku otevřít, protože jsem nemohl najít tlačítko ke spuštění wifi.
Tak me napada ze ani ja jsem manual k pocitaci nedostal. vazne neco takovyho existuje?

Nechápu proč uvádíš citace, když na ně vlastně neodpovídáš. Pic
-
- Pohlaví:
Především je důležité, co se píše v té tabulce. Nekrozumější by asi byla ta reklamace.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Spíš bych nejdřív zašel do obchodu a zeptal se jestli ti ho nemůžou dát nebo tak něco. Reklamovat celej komp kvůli českýmu manuálu mi přijde docela ujetý.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Když se vybije baterie, tak je jasné, že se notebook vypne. Ve druhém případě nejspíše se přehřála grafická karta. Notebooky nejsou optimální na hry a většinou se při náročné činnosti rychle zahřívají, což právě hry jsou. Mám obavy, že se budeš muset prokousat tím anglickým manuálem. Jen mne udivuje, že k digitálnímu fotoaparátu dodávají manuál v několika jazycích včetně češtiny a k podstatně dražším zařízením, jako je notebook zpravidla nic v češtině nedodávají. Asi vycházejí z toho, že každý zná angličtinu. Jinak na odborné výrazy se klidně můžeš zeptat i zde, každý rád poradí. Jinak hodně zdaru.
Ještě poznámka . nepokládat notebook při práci s ním na měkkou podložku - to právě kvůli chlazení.
Ještě poznámka . nepokládat notebook při práci s ním na měkkou podložku - to právě kvůli chlazení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Asi záleží na výrobci. Já sem k Asusu českej manuál dostal.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jak tu bylo řečeno rozhodně není správné dostat zboží bez manuálu kterému rozumím. ale nikde sem tu neviděl alespoň jak jsem to v rychlosti pročítal nějakou schůdnou radu na řešení svépomocí.
Prohnal sem google a českou stránku fujitsu siemens http://www.fujitsu-siemens.cz/ v manuálech multi langue se vyskuituje i čeština ale dále jsem to neštudoval.
Prohnal sem google a českou stránku fujitsu siemens http://www.fujitsu-siemens.cz/ v manuálech multi langue se vyskuituje i čeština ale dále jsem to neštudoval.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”