problém s obrazem
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: problém s obrazem
já mám nVIDIA GeForce 7600GS
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
no tak vám zas píšu z nouzovýho režimu, sice jsem to dokázal zase nainstalovat, ale potom mi to tam zas hodilo tu modrou obrazovku s tím špatně instalovaným hardwar/softwerem... tak už nvm co dělat, pořád tu mám jen 4 barvy a pořád tu mám takový čárkovaný pruhy odshora nahoru, je to divný, s pc se mi stala už spousta věcí. ale tohle vidím fakt poprví. a to jsem u toho hrál jen blbý enemy territory.. 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli vlastníš CD ke grafické kartě, nainstaluj ovladač z toho CD. Nejprve odstraň všechny ostatní ovladače GK, pokud jsi to již neudělal. Ještě mi řekni jaké to máš dva Windowsy a proč je na PC vlastně máš.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
no zkusím to s tou grafikou znova ale dycky to padne, mám xp home editon servis pack 2, dva mám proto, že jsem si chtěl přeinstalovat xp kdysi, ale jaksi jsem to netrefil, tak mám dvoje, formátovat se mi to nechtělo
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
takže buď tu grafiku odinstalovávám a nainstalovávám blbě nebo fakt nvm, taky vždycky když se na to podívám tak to píše, že to údajně pracuje správně, ale po restartu to zas píše o nějaké špatné instalaci HW/SW když zkusím hledat další nově přidaný HW tak mi to jen napíše co už se nepoužívá a může se odinstalovat, nějaký kodeky atp
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Řekl bych, že k tomu problému asi též přispívají ty dvakrát instalované Windows. Zkus vyčistit registry třeba Ccleanerem a pak teprve instalovat nový ovladač, ale ten z CD ke GK. Nelze samozřejmě vyloučit vadnou GK. Pokud bys měl možnost vyzkoušet jinou, třeba půjčenou od kámoše, alespoň podle výsledku, by jsi zjistil, zda je problém v původní GK, nebo ve Windows. Též je možnost Tvoji GK vyzkoušet v jiném PC.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
jj dík, zkusím a pak napíšu jak to dopadlo .-) jinak doma máme ještě jeden pc tak z ně zítra třeba zkusím vzít tu grafiku, abych věděl jestli se s tou mou něco stalo nebo ne
http://support.microsoft.com/kb/811016/cs já našel toto ale teda nvm proč se ti poházeli ty barvy atd asi to nebude tvůj případ
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
problém není virového původu.proto přesun do sekce Problémy s hardwarem
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
tak jsem o5 tu, nainstaloval jsem všecky ovladače co jsem našel, bios a další co tam byly, a po nainstalování grafiky mi to píše, že to pc restartovalo aby se nepoškodil, soubor, kterej to dělá je prý nv4_mini.sys, pak to restartuju a normálně se dostanu do xp, ale teď jsem si všiml, že když hýbu okýnkama tak to nechává zaněma takovou stopu, překreslujeje to. V systému mi to píše u grafických adaptérů, řadič videa a je tam vykřičník. Víte někdo co s tím teď dál ?
NEchci volat na GK certy ale nejspise to bude bohuzel neco s grafickou.poloprepalenej grafickej cip nebo silne prehrate pameti atd..Nevim jiste ale drive se mi vyskytlo to same a po zkuseni jine graficke karty bylo vse ok.Pokud muzes a mas na desce integrovanou zkus zapojit monitor na ni pokud nemas tak si alespon sezen jinou grafickou kartu a zkus to na ni.Na softwarovou chybu bych to nevidel.To po restartu vetsinou odejde samo.Uvidis sam.Z osobni zkusenosti radim vyzkouset jine typy.. 

Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podle všeho se tam mezi sebou melou neodinstalované ovladače. Zkus je všechny odebrat přes přidat/odebrat software a pak teprve instalovat ovladač z CD ke GK. Vůbec nejlepší zkusit kartu u kámoše (nezapomenout na ovladač), ať víš, zda je GK funkční. Pokud bude GK OK, bylo by nejlepší po archivaci dat, nainstalovat systém znova na čistý disk.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3437
-
od lukas222