problém s obrazem

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

NE5MRT3LN1
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: problém s obrazem

Příspěvekod NE5MRT3LN1 » 03 srp 2008 21:02

já mám nVIDIA GeForce 7600GS

Reklama
NE5MRT3LN1
nováček
Stav:

Příspěvekod NE5MRT3LN1 » 03 srp 2008 21:09

no tak vám zas píšu z nouzovýho režimu, sice jsem to dokázal zase nainstalovat, ale potom mi to tam zas hodilo tu modrou obrazovku s tím špatně instalovaným hardwar/softwerem... tak už nvm co dělat, pořád tu mám jen 4 barvy a pořád tu mám takový čárkovaný pruhy odshora nahoru, je to divný, s pc se mi stala už spousta věcí. ale tohle vidím fakt poprví. a to jsem u toho hrál jen blbý enemy territory.. :huh:

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 03 srp 2008 21:17

Jestli vlastníš CD ke grafické kartě, nainstaluj ovladač z toho CD. Nejprve odstraň všechny ostatní ovladače GK, pokud jsi to již neudělal. Ještě mi řekni jaké to máš dva Windowsy a proč je na PC vlastně máš.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

NE5MRT3LN1
nováček
Stav:

Příspěvekod NE5MRT3LN1 » 03 srp 2008 21:21

no zkusím to s tou grafikou znova ale dycky to padne, mám xp home editon servis pack 2, dva mám proto, že jsem si chtěl přeinstalovat xp kdysi, ale jaksi jsem to netrefil, tak mám dvoje, formátovat se mi to nechtělo

NE5MRT3LN1
nováček
Stav:

Příspěvekod NE5MRT3LN1 » 03 srp 2008 21:31

takže buď tu grafiku odinstalovávám a nainstalovávám blbě nebo fakt nvm, taky vždycky když se na to podívám tak to píše, že to údajně pracuje správně, ale po restartu to zas píše o nějaké špatné instalaci HW/SW když zkusím hledat další nově přidaný HW tak mi to jen napíše co už se nepoužívá a může se odinstalovat, nějaký kodeky atp

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 03 srp 2008 21:57

Řekl bych, že k tomu problému asi též přispívají ty dvakrát instalované Windows. Zkus vyčistit registry třeba Ccleanerem a pak teprve instalovat nový ovladač, ale ten z CD ke GK. Nelze samozřejmě vyloučit vadnou GK. Pokud bys měl možnost vyzkoušet jinou, třeba půjčenou od kámoše, alespoň podle výsledku, by jsi zjistil, zda je problém v původní GK, nebo ve Windows. Též je možnost Tvoji GK vyzkoušet v jiném PC.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!

NE5MRT3LN1
nováček
Stav:

Příspěvekod NE5MRT3LN1 » 03 srp 2008 22:07

jj dík, zkusím a pak napíšu jak to dopadlo .-) jinak doma máme ještě jeden pc tak z ně zítra třeba zkusím vzít tu grafiku, abych věděl jestli se s tou mou něco stalo nebo ne

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 03 srp 2008 23:39

http://support.microsoft.com/kb/811016/cs já našel toto ale teda nvm proč se ti poházeli ty barvy atd asi to nebude tvůj případ
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 04 srp 2008 15:31

problém není virového původu.proto přesun do sekce Problémy s hardwarem

NE5MRT3LN1
nováček
Stav:

Příspěvekod NE5MRT3LN1 » 10 srp 2008 17:56

tak jsem o5 tu, nainstaloval jsem všecky ovladače co jsem našel, bios a další co tam byly, a po nainstalování grafiky mi to píše, že to pc restartovalo aby se nepoškodil, soubor, kterej to dělá je prý nv4_mini.sys, pak to restartuju a normálně se dostanu do xp, ale teď jsem si všiml, že když hýbu okýnkama tak to nechává zaněma takovou stopu, překreslujeje to. V systému mi to píše u grafických adaptérů, řadič videa a je tam vykřičník. Víte někdo co s tím teď dál ?

iDkcz
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod iDkcz » 10 srp 2008 18:19

NEchci volat na GK certy ale nejspise to bude bohuzel neco s grafickou.poloprepalenej grafickej cip nebo silne prehrate pameti atd..Nevim jiste ale drive se mi vyskytlo to same a po zkuseni jine graficke karty bylo vse ok.Pokud muzes a mas na desce integrovanou zkus zapojit monitor na ni pokud nemas tak si alespon sezen jinou grafickou kartu a zkus to na ni.Na softwarovou chybu bych to nevidel.To po restartu vetsinou odejde samo.Uvidis sam.Z osobni zkusenosti radim vyzkouset jine typy.. :smile:
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 10 srp 2008 18:42

Podle všeho se tam mezi sebou melou neodinstalované ovladače. Zkus je všechny odebrat přes přidat/odebrat software a pak teprve instalovat ovladač z CD ke GK. Vůbec nejlepší zkusit kartu u kámoše (nezapomenout na ovladač), ať víš, zda je GK funkční. Pokud bude GK OK, bylo by nejlepší po archivaci dat, nainstalovat systém znova na čistý disk.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém s RAM
    od lukas222 » 04 lis 2024 13:52 » v Problémy s hardwarem
    4
    3439
    od lukas222 Zobrazit poslední příspěvek
    05 lis 2024 13:36
  • Problém s FPS
    od mcrakvar » 26 lis 2024 16:22 » v Vše ostatní (sw)
    4
    4099
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    28 lis 2024 10:06
  • Problém s internetem Příloha(y)
    od valama » 06 dub 2025 16:13 » v Internet a internetové prohlížeče
    11
    4836
    od RIKI22 Zobrazit poslední příspěvek
    06 dub 2025 20:42
  • Problém s mikrofonem Příloha(y)
    od Shokata88 » 19 úno 2025 16:44 » v Problémy s hardwarem