Dva filmy na dvd
Dva filmy na dvd
Potřebuju radu.Mám dva filmy v dvd formátu o velikosti 2Gb a chtěl bych oba vypálit na jedno dvd.Nevím,jak to udělat,nero mi to neumožní.A ještě,abych si mohl na začátku vybrat jeden z těch dvou filmů.Děkuji moc za pomoc.
- Pepas87
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Dva filmy na dvd
Zdravim a vitám tě na PC-HELP...
pokud to dobře chápu, chceš to vypalit jako s-video a požaduješ aby se tě to na začátku zeptalo, který z těch filmů chceš přehrát???
pokud to nechceš přehrávat v DVD přehrávači, tak by mělo stačit to vypalit jako soubory a při vložení do PC by se ti v přehrávači načetly oba filmy a ty by sis vybral ten který chceš, v DVD přehrávači by toto asi nefungovalo...
jinak co si tak vzpomínám, tak by měl zřejmě existovat nějaký program, který ti dokáže složit dvě videa jakoby do jednoho s tím, že ti na začátku naskočí "playlist" a tam si to vybereš...
a jinak, nejednodušší rada: prostě to dej na dvě DVD..
pokud to dobře chápu, chceš to vypalit jako s-video a požaduješ aby se tě to na začátku zeptalo, který z těch filmů chceš přehrát???
pokud to nechceš přehrávat v DVD přehrávači, tak by mělo stačit to vypalit jako soubory a při vložení do PC by se ti v přehrávači načetly oba filmy a ty by sis vybral ten který chceš, v DVD přehrávači by toto asi nefungovalo...
jinak co si tak vzpomínám, tak by měl zřejmě existovat nějaký program, který ti dokáže složit dvě videa jakoby do jednoho s tím, že ti na začátku naskočí "playlist" a tam si to vybereš...
a jinak, nejednodušší rada: prostě to dej na dvě DVD..

Asus M4N68T; AMD Athlon X3 450 (3,2GHz);
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
drepar píše:Potřebuju radu.Mám dva filmy v dvd formátu o velikosti 2Gb a chtěl bych oba vypálit na jedno dvd.Nevím,jak to udělat,nero mi to neumožní.A ještě,abych si mohl na začátku vybrat jeden z těch dvou filmů.Děkuji moc za pomoc.
DVD Shrink, třeba

-
- Pohlaví:
Nero Vision. Natáhneš jeden film, přidáš druhý vytvořiš menu a 2 tlačitka pro výběr filmu a vypálíš DVD. Za hoďku hotovo, podle rychlosti PC.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Přesně tak , ale myslím , že to umí ( ohledně kapacity filmů) až NERO verze 7 a 8.Oba filmy mají po 2GB tak to bude tak na hranici, nebo to Nero trochu zkomprimuje.
Pepas , co myslíš tím s-video?
Pepas , co myslíš tím s-video?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
- Pepas87
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jaro3 píše:Pepas , co myslíš tím s-video?
sorry DVD-video..

Asus M4N68T; AMD Athlon X3 450 (3,2GHz);
DVD formát není. Upřesni. Je to DVD-Video s MPEG 2 (soubory s koncovkou .vob, ...) nebo je to komprimovaný, koncovka .avi (DivX, Xvid, ...)?
Mám normálně vytvořeny soubory video_ts a audio_ts.A mám film o 11 dílech,zhruba po 50 minutách-2Gb.Tak bych chtěl dát dva na jedno dvd.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Jaké máš to Nero , které Ti to neumožňuje?To je z DVD ?
Normálně otevři rozcestník-v roletce DVD-Video a foto-vytvořit vlastní DVD video- přidat video soubory, vybereš oba a potvrdíš , vybereš menu , název a vypálíš.
Normálně otevři rozcestník-v roletce DVD-Video a foto-vytvořit vlastní DVD video- přidat video soubory, vybereš oba a potvrdíš , vybereš menu , název a vypálíš.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
drepar píše:Mám normálně vytvořeny soubory video_ts a audio_ts.
To jsou složky. Podle toho co píšeš máš DVD-Video s MPEG 2 (*.vob, ...). Nejlepší program v tomto směru, dá se říci, že profesionální, ale také dost komplikovaný je:
DVD Lab Pro - authoringový nástroj pro tvorbu DVD-Video
Výkonný, profesionální nástroj pro tvorbu vlastních DVD filmů. Podporuje 8 zvukových proudů, VMG nebo VTS menu nabídky, efektní přechody mezi nabídkami, titulky, skriptování, a další. Pro pokročilé tvůrce DVD může být užitečný i debugger VM příkazů a editor VM bloků. Součástí je i vypalovací software podporující i zápis na DVD+R DL (dvouvrstvé DVD).
Download: http://www.studna.cz/3109/aplikace-pro- ... d-lab-pro/
http://www.mediachance.com/dvdlab/

- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
TO X:super nástroj, ten DVD LAB, co to tam je za elektrárnu, to je Metelín???
Nevím jestli pro drepara neplatí v jednoduchosti je síla 

- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Taky sem na to čuměl 

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”