Tenhle dotaz by měl doplnit ty které už jsem zde na fóru vyřkl na téma jak publikovat na PC-Help.cz
POkud píšu menší návod přímo na server PC-Help a potřebuji do textu příspěvku umístit pár obrázků na který server je mám nahrát? (pro obrázky za textem mi slouží soubor přílohy a plně chápu jak se s tím zachází)
Bývalo to ve staré verzi přímo tady na fóru v obrázkové galerii a pak si se odkazoval závorkami Img. Po převodu na nové forum jsou tyto obrázky ze starších návodů nahrány na serveru das-konsult.cz což je nějaká sklářská firma.
Celý dotaz je vlastně o trvanlivosti vytvářeného návodu pokud dojde ke smazání obrázků strácí návod na kvalitě někdy dokonce i na použitelnosti. Pro takto psané návody bych docela rád viděl obrazovou přílohu na serveru PC- help.
Je též druhá varianta a muselo by se zní vytvořit pravidlo pokud budu chtít text doprovodit obrázky musím jej pubikovat na PC-help pouze jako souborovou přílohu ve formátu *.doc a *.pdf v takovém případě mám zaručeno že dokud nesmažu soubor nesmažu ani obrázky. I u tohohle způsobu to má ale háček který sem si uvědomil až dodatečně Když návod napíšu ve Wordu 2007 a kolega má Word 2003 nemusí ten můj soubor přílohy otevřít a nyní babo raď jak z tohohle ven.
Kam umísťit obrázky pro vložení do textu přízpěvku Vyřešeno
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Kam umísťit obrázky pro vložení do textu přízpěvku
Naposledy upravil(a) Jan Pašek dne 04 srp 2008 12:15, celkem upraveno 1 x.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Pepas87
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Kam umísťit obrázky pro vložení do textu přízpěvku
já osobně si všechny obrázky i ostatní věci, které potřebuju publikovat davám na svůj "web" na wz.cz a dokud si je sám nesmažu, tak tam jsou..
pak vkládání do příspěvku pomoci Img příkazu..
PS: my tu nezpiváme, ale přispíváme..
pak vkládání do příspěvku pomoci Img příkazu..
PS: my tu nezpiváme, ale přispíváme..

Asus M4N68T; AMD Athlon X3 450 (3,2GHz);
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jo pepas a jak to mají udělat ti kteří vlastní web nemají a rádi by sem na forum též napasali nějaký ten návodík?
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Pohlaví:
Já tomu dotazu Honziku nějak nerozumím. Nemyslíš třeba TOTO ?
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Modrásku ano i ne. Prostě v tom případě na který ty odkazuješ ti obrázky nekorespondují přímo s textem a jsou až za ním jako příloha. Pokud by si nyní chtěl svoje obrázky umístit do textu příspěvku tak aby ti text korespondoval z obrázkem musíš jej nahrát na nějaký server na internetu a odkaz na něj ve svém přízpěvku zavřít do IMG závorek pak se ti zobrazí přímo v textu tam kde jej chceš mít.
Uznej proč naše obrázky cpát někomu jinému když o 100% trvanlivější jsou doma.
Klikni si ke mě do podpisu Jak stahovat Film.... a jukni kde mám obrázky.
Uznej proč naše obrázky cpát někomu jinému když o 100% trvanlivější jsou doma.
Klikni si ke mě do podpisu Jak stahovat Film.... a jukni kde mám obrázky.
-
- Pohlaví:
jj Už ti rozumím, s tím aby to korespondovalo s textem jsem měl problém, proto jsem musel obr. označit obr.1 atd. a do textu dát odkaz na obr.1 atd.
Tady se příloha nahraje na konec a ještě v obráceném pořadí, takže obr. který chceš mít první musíš přikládat jako poslední. Uvidíme jestli se k tomu nevyjádří ltb.

Tady se příloha nahraje na konec a ještě v obráceném pořadí, takže obr. který chceš mít první musíš přikládat jako poslední. Uvidíme jestli se k tomu nevyjádří ltb.
mno ja vzdycky napis do google.com free img hosting,kliknu na prvni odkaz ktery se mi zda normalni a pak to jen hodim sem znackami img :)
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
No a budou tvoje návody funkční až ti tam ty obrázky smáznou?
to asi ne no :) ja ti snad vytvorim nejaky img hosting a dam te administratorem :) mno napis jestli chces...stejne nemam co na praci
Pepas píše:PS: my tu nezpiváme, ale přispíváme..
No kdoví jestli

Jan Pašek: Hledáš záruku věčnosti, kterou ty nikdo nemůže zaručit ...
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mě nic zřizovat nemusíš. Čekám na vyjádření a doporučení správce serveru PC-help (Ltb) a jen jej chci dokopat (protože je to tu v několika diskusích čerstvě nakousnuto) k dotvoření pravidel jak publikovat na PC-help. Pak je možné napsat nějaký závazný návodík, kterého bychom se my rádci mohli držet. (že bych to spíchnul dokud mám alespoň trochu čestvé zkušenosti)
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Ono to jde i přes vkládání obrázku přes přílohy viz. viewtopic.php?f=93&t=29868
Klasicky si obrázek nahraješ jako přílohu a až bude nahraný tak si pak klikneš kam chceš do textu a dáš "Umístit do příspěvku". Příslušný obr. se ti vloží na to místo kam chceš. Můžeš to omrknout v již zmíněném tématu.
S tou galeriií jak to bylo dřív je to krapet momentálně komplikovanější, ale určitě pak k tomu řekne víc Ltb.
Klasicky si obrázek nahraješ jako přílohu a až bude nahraný tak si pak klikneš kam chceš do textu a dáš "Umístit do příspěvku". Příslušný obr. se ti vloží na to místo kam chceš. Můžeš to omrknout v již zmíněném tématu.
S tou galeriií jak to bylo dřív je to krapet momentálně komplikovanější, ale určitě pak k tomu řekne víc Ltb.
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2520
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
10 říj 2024 11:22