Zdravím všechny!
Po sestavení PC - MB Asus M3A78-EH,4GB RAM,SATA HDD WD640GB,Gigabite HD 3850 512MB DDR3 256bit PCI-E , zdroj Fortron 700W- se vše zdálo být dobré,až do doby ,než jsem naistaloval a spustil první hru. Hra se rozběhne,ale po několika vteřinách se obraz začne na 3 vteřiny sekat, potom se zase normálně rozběhne na dalších 10 vteřin a opět se vše opakuje dokolečka. Používám XP 32bit a zkoušel jsem hry jako MOH nebo COD. Už jsem stáhnul Catalyst 8.7 ,ale nepomohlo. Tak nevím, jestli je problém v HW nebo SW.Prosím poraďte.
//Téma přesunuto do správné sekce
//Karlos
Sekání se nenáročné hry s HD 3850 Vyřešeno
Re: Sekání se nenáročné hry s HD 3850
to vyzera najskor na problem s drivermi na grafiku. skus odinstalovat tie co mas a stiahnut najnovsie. pripadne mas vistu? lebo ja som na viste mal dost problemy s najdenim funkcnych driverov na nvidiu (musel som hladat medzi starsimi lebo najnovsie robili dost velke problemy)
ASRock 775Dual-VSTA | Intel Pentium D 2.67 GHz | 1024 MB DDR2 667 MHz
GeForce 6600 128 MB | Sound Blaster Audigy SE | MS Windows XP SP2
GeForce 6600 128 MB | Sound Blaster Audigy SE | MS Windows XP SP2
jenom tě chcu poradit...jestli máš 4GB ram tam na XP 32bit těch 4Gb nevyužiješ.....ale v tom ten problém nebudu 

Ty 4GB RAM opravdu s XP nevyužiji,ale tam by neměl být problém. Už jsem to jednou celé shodil a dal nový ovladač,ale stále se to opakuje. Ještě jsem neaktivoval Windows,ale to snad by taky neměl být problém grafiky.
Jinak při hře se seká jenom obraz,protože když to spustím s ext. HDD tak obraz stopne úplně ,ale když mezitím držím u postavy pohyb dopředu,tak když se to opět rozjede tak je ta postava už úplně někde jinde než byla,když se obraz stopnul.Takže to vypadá ,že hra pracuje naplno.
Jinak při hře se seká jenom obraz,protože když to spustím s ext. HDD tak obraz stopne úplně ,ale když mezitím držím u postavy pohyb dopředu,tak když se to opět rozjede tak je ta postava už úplně někde jinde než byla,když se obraz stopnul.Takže to vypadá ,že hra pracuje naplno.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ovladače k MB jsi nainstaloval?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jakej máš procesor?
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mrkni do Správce zařízení, zda tam je vše OK.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Procesor máš určitě Athlon X2.(popř.Phenom).Zkus nainstalovat AMD Dual Core Optimizer.Někdy dvoujádra od AMD bez něj takto "haprovaly".Odkaz a popis prográmku zde http://www.cdr.cz/a/diskuze/7773
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Jj... to je pravda nainstaluj si AMD Dual Core Optimizer mám ho taky nainstalovanej a všechny hry šlapou nádherně
Tak jsem to zkusil nainstalovat,ale bohužel stále nic.Procesor mám Athlone x64 6000,125W,všechno jede bez problémů i přehrávání videa,jenom když se spustí hra s 3D tak to dělá pořád problém.Zkusím další ovladače.
Mam stejny problem. Mam jedno reseni ktere mi pomohlo. Napis mi na skype kontakt : kalyh1
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tady se skype ani žádný klienti nepoužívají, píše se to tu na forum !!! takže to napiš na forum to řešení, ať ostatní uživatelé ti nemusí psát
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi