Kdo umíte zacházet s WinRARem?
Kdo umíte zacházet s WinRARem?
Potřebuju vytvořit samorozbalovací archiv. To samo o sobě není problém, jenže já ho potřebuju rozbalit do C:\Program Files\blabla a jeden jedinej soubor do C:\Windows\system32. Jedná se o runtime knihovnu msvcr71.dll. Jde to udělat? A jak?
Šrot1: MUZEUM
AMD Am5x86 133MHz, MB Octek Hippo 15, ATi 3D Rage II+DVD, 128MB EDO RAM, síťovka, vypalovačka, rádiový tuner, USB, Win98SE/DOS
Šrot2: NB ASUS F5VL: Intel Core 2 Duo 2GHz, ATi Mobility Radeon X2300, 2GB RAM, HDD 250GB, Win Vista

Šrot2: NB ASUS F5VL: Intel Core 2 Duo 2GHz, ATi Mobility Radeon X2300, 2GB RAM, HDD 250GB, Win Vista
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Kdo umíte zacházet s WinRARem?
Nevím proč potřebuješ vytvářet samorozbalovací archiv, když to můžeš nakopírovat přímo do uvedených adresářů? Výsledek bude stejný.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Dworis
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak napřed si to rozbal do nějaké složky a z té to potom nakopíruj do uvedených složek.
Já z vás umřu. Se na něco zeptám a vy mi odpovíte že to mám udělat jinak.
Nenapadlo vás že to možná potřebuju samorozbalovací?
Není to pro mě, ale pro spoustu BFU, kteří si maj prostě pustit jeden samorozbalovací soubor a hotovo.
Nenapadlo vás že to možná potřebuju samorozbalovací?
Není to pro mě, ale pro spoustu BFU, kteří si maj prostě pustit jeden samorozbalovací soubor a hotovo.
AMD Am5x86 133MHz, MB Octek Hippo 15, ATi 3D Rage II+DVD, 128MB EDO RAM, síťovka, vypalovačka, rádiový tuner, USB, Win98SE/DOS

- Dworis
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jo tak to stačilo napsat hned, že to není pro tebe. Bohužel s tím ti asi nepomůžu, njlepší bude když jim k tomu dáš návod.txt 

je to nutne cez winrar? mozes niekoho poziadat aby ti na to spravil vlastny program alebo to spravit cez nejaky vytvarac instalatorov
ASRock 775Dual-VSTA | Intel Pentium D 2.67 GHz | 1024 MB DDR2 667 MHz
GeForce 6600 128 MB | Sound Blaster Audigy SE | MS Windows XP SP2
GeForce 6600 128 MB | Sound Blaster Audigy SE | MS Windows XP SP2
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud máš Winrar nainstalován, je to jednoduché!!
Soubory které chceš dát do toho archivu si dej do jedné složky. Poté na tu složku klikni pravým tlač. myši a dej Přidat soubor do archivu.. (pokud máš winrar, tak to tam je :-) ) A potom jen v pravé části okna co se objeví zaškrtni položku Vytvořit SFX archiv. Jak jednoduché...
Soubory které chceš dát do toho archivu si dej do jedné složky. Poté na tu složku klikni pravým tlač. myši a dej Přidat soubor do archivu.. (pokud máš winrar, tak to tam je :-) ) A potom jen v pravé části okna co se objeví zaškrtni položku Vytvořit SFX archiv. Jak jednoduché...

- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli jsem tě dobře pochopil tak chceš z jednoho archivu rozbalit adresář do Program Files a tu knihovnu pak system32. Tak jak to myslíš to asi nepůjde (možná jo), ale můžeš to udělat takto:
Když už si vytvoříš SFX archiv tak se přepni na záložku Pokročilé a tam je tlačítko Volby SFX.... Tam si nastavíš cestu kam chceš aby se ti archiv rozbalil a pak je tam i možnost Spustit po extrakci.
Udělal bych si jednoduchý skript na zkopírovaní té knihovny do system32 a ten bych pak zavolal po rozbalení archivu. Tím by jsi měl docílit toho co chceš. Možná bude i jednodušší postup.
Když už si vytvoříš SFX archiv tak se přepni na záložku Pokročilé a tam je tlačítko Volby SFX.... Tam si nastavíš cestu kam chceš aby se ti archiv rozbalil a pak je tam i možnost Spustit po extrakci.
Udělal bych si jednoduchý skript na zkopírovaní té knihovny do system32 a ten bych pak zavolal po rozbalení archivu. Tím by jsi měl docílit toho co chceš. Možná bude i jednodušší postup.
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
Já bych to neřešil přes WinRAR:
Create Install
Setup Generátor - vytváření instalačního programu
Advanced Installer Professional 3.4 SW 3,6MB vytváří Win instalační balíčky.msi
CreateInstall 4.11-Hledáte instalátor pro své aplikace.exe
Inno Setup 2.0.9-Instalátor pro programy pro Windows. Nabízí standardní prostředí průvodce instalací, kompletní možnost odinstalace, automatická tvorba zástupců.exe
InstallConstruct 5.0-vytváří instalační program pro distribuci vašich aplikací. Kromě standardního typu instalace s průvodcem.exe
Nullsoft Scriptable Install System 2.34- Tvůrce instalačních programů od tvůrců Winampu. Tento přehrávač je skvělou ukázkou schopností instalátoru od Nullsoftu. K dispozici máte vynikající kompresní technologii.exe
Setup2Go 1.4.2-Vytváření instalačních balíků bez nutnosti programování. Zvládá všechny potřebné funkce.exe
Create Install
Setup Generátor - vytváření instalačního programu
Advanced Installer Professional 3.4 SW 3,6MB vytváří Win instalační balíčky.msi
CreateInstall 4.11-Hledáte instalátor pro své aplikace.exe
Inno Setup 2.0.9-Instalátor pro programy pro Windows. Nabízí standardní prostředí průvodce instalací, kompletní možnost odinstalace, automatická tvorba zástupců.exe
InstallConstruct 5.0-vytváří instalační program pro distribuci vašich aplikací. Kromě standardního typu instalace s průvodcem.exe
Nullsoft Scriptable Install System 2.34- Tvůrce instalačních programů od tvůrců Winampu. Tento přehrávač je skvělou ukázkou schopností instalátoru od Nullsoftu. K dispozici máte vynikající kompresní technologii.exe
Setup2Go 1.4.2-Vytváření instalačních balíků bez nutnosti programování. Zvládá všechny potřebné funkce.exe
Je to drobný problém. Rozbaluje se to Program Files a odsud se taky bude otevírat ten dávkovej soubor zajišťující kopírování. Jenže ono se to po extrakci snaží hledat C:\Program. Je to tou mezerou v "Program Files". Co s tím? Neexistuje nějakej zástupnej znak pro mezeru?

- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nevim jestli je to přímo zástupnej znak, ale vypadá to takhle _
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Není to zástupnej znak, to je obyčejný podtržítko
.
Už jsem to vyřešil následovně: Dávkovej soubor kopírující tu knihovnu do system32 a krááásnej instalátor vytvořenej pomocí Inno Setupu. (Díky X!) Po nainstalování automaticky spustí ten dávkovej soubor.
Kdybyste chtěli vidět výsledek, tak TADY.

Už jsem to vyřešil následovně: Dávkovej soubor kopírující tu knihovnu do system32 a krááásnej instalátor vytvořenej pomocí Inno Setupu. (Díky X!) Po nainstalování automaticky spustí ten dávkovej soubor.
Kdybyste chtěli vidět výsledek, tak TADY.