Hijack This log ke kontrole
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
O tom stahování ti napíšou jiní, to já nedělám. Při instalaci si Winy samy naformátují disk před vlastní instalací. Samozřejmě, že data si potom zkopíruješ ze svého disku normálně bez systému ( ten potom raději vymaž). Až budeš mít hotovou instalaci na tom disku (musí být zapojen jako Master), připojíš ten svůj jako Slave a pro jistotu ho přejeď antivirem a antispywarem. Normálně překopíruj data a je to. Už to zkoušíš přeinstalovat, nebo se mám nachystat na odpoledne?
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Už jsu doma. Výborně - jestli jsi to koupil, tak to bylo to nejlepší, cos mohl udělat. Jakýkoliv jiný soft se dá pod rukou splašit i s crackem, ale Winy bez updatů a SPček jsou hotová pohroma. Tak se do toho pusť. V první řadě zakaž antivir a firewall - klidně je i odinstaluj, aby nebránili nové instalaci. Ještě bys měl mít nastavené bootování z CDromky - to se dělá v BIOSu.
Takže jsem to asi udělal na hovno. Dal jsem tam to original CD a spustil W. Instalaci jsem pustil ve starých W. Asi je to špatně, protože mi to nabídlo to vložit do nějakýho NTFS, tak jsem to udělal. Teď probíhá instalace, teď jsem zrovna u instalace systému. Antiviry jsem neodinstaloval a v BIOSU jsem to nezadával. Takže co teď ? Všechno na nic nebo jak ?
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ale vůbec ne, tohle je spíše zvyk z doby, kdy se ještě před instalací neformátovalo, nebo když budeš jen opravovat z CDčka a AV nechtěl pustit instal soubory na disk a považoval je za vetřelce. Obyčejně se pak instalace sekla na 37% (asi půl hodiny v ...) a muselo to jít znovu. Takže jestli se to naformátovalo na NTFS je to naprosto v pořádku. Máš to česky?