Problem s mistem ve vistach
Re: Problem s mistem ve vistach
Ok..ale moment na neco jsem prisel..az v novym tuneup uttilites je zalozka uvolneni volneho mista a napsalo mi to ze je mozne smazat nejakou zalohu,System restore.Ma to velikost 18GB a nikde jinde v PC sem to nenasel.Ze by to bylo to misto co mi chybi?A proc je na C: tak velka zaloha a jeste je zvlast oddeleny disk E: 7GB pojmenovany HP RECOVERY?tam je taky nejaka zaloha ale jaka?Dik
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Psal jsem to na předešlé stránce.Ovládací panely-system-ochra systemu-odkliknot co je zatrženo a potvrdit.Kartu nechat na ploše ušetří to čas.Potom počítač-disk který je třeba-vlastnosti-vyčištění disku.Po čištění karta s ochranou systemu a vytvořit novou zálohu.
Dobre provedu...a co je tedy za zalohu na tom disku E: HP RECOVERY.tam je ta uplne zakladni s originalnima vistama a zakladnima ovladacema?Dik
No tak jsem to ted zkousel a odkliknout to nejde :/
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Koukni se co u tebe je.
http://pctuning.tyden.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=9822&Itemid=41
Ta záloha na tom E to by snad měl vědět prodejce k čemu slouží.Má to nějakou příponu atd.
http://pctuning.tyden.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=9822&Itemid=41
Ta záloha na tom E to by snad měl vědět prodejce k čemu slouží.Má to nějakou příponu atd.
OK proctu si to a pak dam vedet.Dik
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ještě mě napadlo jestli to není kompletně zálohované C při základní instalaci Visty.
to si prave myslim jestli to neni na tom disku E:,precetl jsem si ten clanek a chapu to tak ze tech 20GB nebo kolik mi tam chybi je na ty obnovy systemu ktere se postupne mazou,takze muzu asi akorat zmensit tu pridelenou pamet na to nebo nejak vsechny ty body smazat a vytvorit jeden novy.Pokud to dobre chapu..
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to nevim.Já normálně rušim bod obnovy způsobem který jsem popsal a jde to bez problémů.A to na C.Ta záloha na E jestli není záloha celého C který vytvořili po nainstalování systemu na C který by se dal použít při přeinstalaci Windows.
No tak treba je.Nevim co jineho by tam mohlo byt.Jeste k tomu bodu obnovy..kdyz to tam odskrtnes tak vsechny smazes a vytvoris si jeden co ti vyhovuje?nebo se pak zas tvori dalsi a dalsi nez se vycerpa ta kapacita na to?
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Necham si jen ten poslení a obnovuju tak po 3týdnech.
http://www.google.cz/search?hl=cs&q=vista+velikost+bodu+obnoven%C3%AD&lr=lang_cs
http://www.google.cz/search?hl=cs&q=vista+velikost+bodu+obnoven%C3%AD&lr=lang_cs
No takze mam problem ze to zalohovani nemuzu zrusit.Nechci aby mi to zbytecne zralo 20GB kdyz mam cely system zazalohovany zvlast.Proc to nejde odskrtnout?ze by to bllokovaly nejaky prava?nebo nevim
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3390
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36