no a potom se mě to ještě zepta jestli ji nechcu odeslat Microsoftu! to bych taky nerad jelikož by mi Bill Gates skopiroval zdrojovej kod a vydaval  komerčně Přitelkyni.exe za jeho vlastni vyrobek
 no a potom se mě to ještě zepta jestli ji nechcu odeslat Microsoftu! to bych taky nerad jelikož by mi Bill Gates skopiroval zdrojovej kod a vydaval  komerčně Přitelkyni.exe za jeho vlastni vyrobek   ( kdo to chce přeložit tak at si zajde za strejčkem googlem ten umi na adrese http://www.translate.google.com přeložit snad vše
 ( kdo to chce přeložit tak at si zajde za strejčkem googlem ten umi na adrese http://www.translate.google.com přeložit snad vše  )
 )no a v linuxu přez přikaz v konzoli ps aux a kill přitelkyně neni žaden problem stavajici přitelkyni vypnout a přikazem sudo apt-get update vyhledat nejnovějši přitelkyni a sudo apt-get upgrade upgradovat
 jednoduše to je lepši! v sysstemu win se přitelkyně ve verzi old tak jednoduše nezbavite
 jednoduše to je lepši! v sysstemu win se přitelkyně ve verzi old tak jednoduše nezbavite   jelikož při pokusu o vypnuti přitelkyně neodpovida
jelikož při pokusu o vypnuti přitelkyně neodpovida    a když se snažim přitelkyni vypnout přez processlist je to skrytej proces! upgrade nebo instalace dalšich přitelkyn si hlída přez firewall a okamžitě začně pištět centrum zabezpečeni jen co se pokusim o instalaci dalši přitelkyně! antivir už jich ma v karaneně 8 prostě přitelkyně pod win je neporazitelna mrcha
 a když se snažim přitelkyni vypnout přez processlist je to skrytej proces! upgrade nebo instalace dalšich přitelkyn si hlída přez firewall a okamžitě začně pištět centrum zabezpečeni jen co se pokusim o instalaci dalši přitelkyně! antivir už jich ma v karaneně 8 prostě přitelkyně pod win je neporazitelna mrcha 

.
 .

mě nikdy žádná verze Přítelkyně nešla.Pořád nějaké problémy s ovladači, kompatibilitou softwaru atd... ale fakt vás varuju před multiuživatelským módem.Strašný riziko...zvlášť od tý doby co začali do automatický aktualizace strkat plugin žárlivost 0.4 ...uplně to rozhodí uživatelský prostředí a pokud rychle nenajdete a neodstraníte problém, může to mít zatraceně destruktivní následky. Radši ani nemluvim o programu Rozvod 1.1a jehož za určitých podmínek spustitelná součást Majetkové Vyrovnání Total Edition dokáže taky nadělat pořádnou borčus...
 mě nikdy žádná verze Přítelkyně nešla.Pořád nějaké problémy s ovladači, kompatibilitou softwaru atd... ale fakt vás varuju před multiuživatelským módem.Strašný riziko...zvlášť od tý doby co začali do automatický aktualizace strkat plugin žárlivost 0.4 ...uplně to rozhodí uživatelský prostředí a pokud rychle nenajdete a neodstraníte problém, může to mít zatraceně destruktivní následky. Radši ani nemluvim o programu Rozvod 1.1a jehož za určitých podmínek spustitelná součást Majetkové Vyrovnání Total Edition dokáže taky nadělat pořádnou borčus...