Na tohle si dávejte !!POZOR!!

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Pepis
Tvůrce článků
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Na tohle si dávejte !!POZOR!!

Příspěvekod Pepis » 25 srp 2008 21:59

ja bych chtěl přitelkyni vybavenou softwarem linux jelikož pro windows se strašně oběvuje často tabulka Přitelkyně.exe Neodpovida :crazy: no a potom se mě to ještě zepta jestli ji nechcu odeslat Microsoftu! to bych taky nerad jelikož by mi Bill Gates skopiroval zdrojovej kod a vydaval komerčně Přitelkyni.exe za jeho vlastni vyrobek :D ( kdo to chce přeložit tak at si zajde za strejčkem googlem ten umi na adrese http://www.translate.google.com přeložit snad vše :lol: )

no a v linuxu přez přikaz v konzoli ps aux a kill přitelkyně neni žaden problem stavajici přitelkyni vypnout a přikazem sudo apt-get update vyhledat nejnovějši přitelkyni a sudo apt-get upgrade upgradovat :-D jednoduše to je lepši! v sysstemu win se přitelkyně ve verzi old tak jednoduše nezbavite :idea:jelikož při pokusu o vypnuti přitelkyně neodpovida :D a když se snažim přitelkyni vypnout přez processlist je to skrytej proces! upgrade nebo instalace dalšich přitelkyn si hlída přez firewall a okamžitě začně pištět centrum zabezpečeni jen co se pokusim o instalaci dalši přitelkyně! antivir už jich ma v karaneně 8 prostě přitelkyně pod win je neporazitelna mrcha :-D

Reklama
george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 25 srp 2008 22:51

8. března 2008 je zpracování v podobném stylu v článku na webové stránce tady
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

Pernee44
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Pernee44 » 26 srp 2008 01:38

2Pepis: ta hláška neodesílat jde vypnout :smile: .
Core i5 4570, 8GB DDR3, msi gtx1070 8GB, 240GB SSD Kingston, 550W Zdroj

rosscow
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod rosscow » 26 srp 2008 01:45

Raději s upgradem počkám:
Před 3 roky to byla přítelkyně 1.0 demo. O pár měsíců později sem se konečně dočkal důvěrné plné verze. Na novější verzi se mi nechce přecházet, cena mi přijde předražená, ikdyž ta inflace. Za mladých let sem se ponaučil, že dvě verze používat zároveň není dobrý. Tenkrát PII to nějak nezvádla. Po opětovném spuštění PC se sesypaly ově dvě. Automatické aktualizace mi tu vyskakují, že je připraven upgrade na manželku 1.0. Zatím se k tomu neodhodlávám, na pchelp jsem totiž četl, že ikdyž používám různé ochrané utility, tak se mi tam stejně dostane spyware Tchyně +. Takže až bude nějaká utilitka, tak mi na fóru určitě dají vědět a konečně upgradnu.
Webdorf.eu - Tvorba webu a fór na redakčním systému Drupal 6 a PhpBB 3

Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Owner » 26 srp 2008 09:13

Proti tchýni je nejlepší anti-spyware brokovnice 1.0 , tchýně ho nedetekuje ,ale novjěší verze už jo . Tak bacha na to ! :bigups:
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

Pepis
Tvůrce článků
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Pepis » 26 srp 2008 10:58

Pernee44 píše:2Pepis: ta hláška neodesílat jde vypnout :smile: .

jo ale přitelkyně.exe ji vždycky aktivuje znova :-D

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 26 srp 2008 11:02

Celosvětový problém (a v ČR zvlášť) je spíš v terminálovém módu (multi-user) ... :lol:

Pepis
Tvůrce článků
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Pepis » 26 srp 2008 11:06

musiš nalogovat Administratora a vechny učty včetně učet hosta zablokovat :lol:

Aolorn
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Aolorn » 26 srp 2008 12:36

Se máte. :cry: mě nikdy žádná verze Přítelkyně nešla.Pořád nějaké problémy s ovladači, kompatibilitou softwaru atd... ale fakt vás varuju před multiuživatelským módem.Strašný riziko...zvlášť od tý doby co začali do automatický aktualizace strkat plugin žárlivost 0.4 ...uplně to rozhodí uživatelský prostředí a pokud rychle nenajdete a neodstraníte problém, může to mít zatraceně destruktivní následky. Radši ani nemluvim o programu Rozvod 1.1a jehož za určitých podmínek spustitelná součást Majetkové Vyrovnání Total Edition dokáže taky nadělat pořádnou borčus...
CPU i5-6600k
ASUS Z170 Pro Gaming
GeForce 8800GT 512MB 256bit DDR3
2x 8000MB RAM

Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Owner » 26 srp 2008 12:59

To před nainstalováním manželky .exe doporučuji nainstalovat předmanželskou smlouvu.exe (nejnovější verzi) . :bigups:
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

aldik
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod aldik » 26 srp 2008 14:52

staréé ale pořád dobréé :smile: :lol: :lol:

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 27 srp 2008 09:21

Spočítači měním i SW vždycky jsem měl kliku že sem se toho PC zbavil než nainstalované programy spustily program děti. Jen teď naposled se to nějak sepsulo koupil sem starší stroj s nainstalovaným programem přítelkyně se zrychleným upgrade na verzi přítelkyně ve společném PC včetně rozběhnutého programu import dětí. Před rokem se mi zželelo toho strého stroje a dopřál sem mu upgrade operačního systému na verzi manželka. Chlapci nevím proč ale stále se nemohu rozhoupat koupit nový stroj včetně nového SW. Ten starý se sice tak jednou měsíšně sekne ale když se mu domluví běhá skoro jako hodinky.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nintendo Twitch OLED. Bazar na co si dát pozor?
    od pidlo » 10 čer 2025 16:29 » v Herní konzole
    2
    2113
    od pidlo Zobrazit poslední příspěvek
    10 čer 2025 16:46

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”