Už jsem to někde psal, že v tomhle jsem slabý v kolenou. Záleži ale na tom, jestli máš v plánu do budoucna jít až na maximum možných RAMek v kompu. Jestli tam máš 4 sloty na RAMku, dáš tam až 4GB. Jestli tvoje hranice bude 1GB, tak kupuj dvojice po 256MB - teď 2 a později zase 2. Jestli budeš chtít jednou 2GB Ramku - tak kupuj dvojice po 512MB. Prostě aby se nestalo, že při koupi nových budeš staré vyhazovat. Takže základem je koupit pár 256tek (nebo 512tek) stejného výrobce a typu ale co se týká značky, už by mohl nahodit tipy někdo, kdo se vyzná lépe. Tady bych ti moc platný nebyl. Až potom se dívej po obchodech, kde tu značku mají.
Bylo by velmi vhodné vědět přesný typ tvojí desky, abys nekoupil paměti, které by ti tam nešly.
Když tak se podívej ještě tady po příspěvcích, mám pocit, že se tady nějaké tipy na paměti řešily.
Jinak jsem rád, že ve mě vidíš takového mladíčka. To se s mou drahou polovičkou nasmějeme.
Ještě jedna věc - v kompu máš určitě ty široké kabely k disku a CDRomce. Když už budeš utrácet, kup si zrovna i nové kulaté kabely. Nebrání tolik průchodu chladícího vzduchu, jako ty ploché.