O2 - zrychlení

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

amaroun
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: O2 - zrychlení

Příspěvekod amaroun » 01 zář 2008 20:17

X píše:peta501: Pražákům až naposled :D

Vždycky se říkalo, že ty draty kurva vedou z Ostravy do Prahy, ale ten Havl brod minou sice jen lehce, ale minou :lol: :lol:

Reklama
Magnat
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Magnat » 01 zář 2008 21:34

Pepas píše:mimochodem, nevite nekdo jake UP bude mit 16Mb??

8192/512 kbit/s, 20 GB
16384/768 kbit/s, 40 GB

..takže úplně naprd, také jsem myslel, že to již máte bez limitů?? Jinak ještě počítejte s agregací, tu my u UPC aspoň máme 1:1.
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"

-Friedrich Nietzsche-

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 01 zář 2008 21:45

Počkej to jako O2 zase zavede limity? No to si snad dělaj prd-l ne? K čemu je mi po tom taková rychlost, když mám limit 20GB.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

amaroun
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod amaroun » 01 zář 2008 21:46

Ja mysli ze Pepas se ptal na Upload a limity tam nebudou pravdepodobne nebudou zadne, neni důvod, tedy zatím nepotvrzeno :D

amaroun
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod amaroun » 01 zář 2008 21:53

Rewqa píše:Počkej to jako O2 zase zavede limity? No to si snad dělaj prd-l ne? K čemu je mi po tom taková rychlost, když mám limit 20GB.

Klííííííd tezko nemohou si to dovolit vzhledem ke konkurenci, takto se šíří fámy.Zítra to zjistíme, neb o tom nikde zatim neni ani zmínka.

Magnat
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Magnat » 01 zář 2008 22:02

No já čerpal z odkazu, který zde byl uveden na třetí straně X-em. Také mě ty limity zarazily, možná chybka toho recenzenta. Každopádně vyšší up bych jen tak nečekal, nemají k tomu důvod a ADSL není to co optika.
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"

-Friedrich Nietzsche-

hroch123
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod hroch123 » 01 zář 2008 22:06

A nezapomeňte na omezený konexe, to v reklamě neříkají. Takže když si z těch 40 nebo 50 lidí (+ty ostatní co si každý rozroutuje) zapnou 2 třeba utorenta, tak uvidíte, co se stane když se přesáhne limit konexí. Adsl nebrat!!! :evil:
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.

amaroun
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod amaroun » 01 zář 2008 22:19

Magnat píše:No já čerpal z odkazu, který zde byl uveden na třetí straně X-em. Také mě ty limity zarazily, možná chybka toho recenzenta. Každopádně vyšší up bych jen tak nečekal, nemají k tomu důvod a ADSL není to co optika.

Zajímavý článek, něco na tom pravdy bude, ale s těmi limity je to přečerpáno z nějakého staršího článku, neb O2 limity nemá a i kdyby tabulka byla z půlky pravdu bude to u těch nejsociálnějších verzí.Já má doma O2 duo,platím skoro litr bez daně, agregace u ADSL mi nikdy nevadila, vždy to jelo jako dráha a pri odlivu zakazniku od ADSL mi ani snad vadit nebude.
NAFUKOVACI to neni nikde ani na WIFINE,ADSL,nebo optice.

Magnat
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Magnat » 01 zář 2008 22:27

To ne, ale viděl jsi nabidku na 802 ? Zrovna mamka poslala žádost o zrušení tel linky u O2. Ten Voip nemá téměř konkurenci ( vím, že ještě jedna společnost nabízí podobné služby). Internet a kabelovka také ne, ale ta jejich optika je málo rozšířená. A u nich není problém ti za přijatelnou cenu dát 1Mbit jako uploud a jejich linky mají pořád velkou rezervu, už dřív zkoušeli plné zatížení, kdy všem zákazníkům dali největší možné rychlosti, to musela být prča :twisted:

-Friedrich Nietzsche-

Pepas87
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Pepas87 » 01 zář 2008 22:31

limity jsou blbost
ADSL ma jedinou velkou nevyhodu a to je upload, ktery bude zase na ho*, agregace me problem nedela, nikdy jsem se nedostal pod cca70% rychlosti, to jen tejd posledni mesic, ale to snad vsichni, jak tady ctu forum...

a na "ADSL nebrat!!!" muzu rict jen toto: kdyz k nam zavedes jinej net klidne prejdu.. jsem rad za ADSL..;)
Asus M4N68T; AMD Athlon X3 450 (3,2GHz);
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci

amaroun
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod amaroun » 01 zář 2008 22:38

Jak pise Pepas zaved jsem neco jineho a budu tvuj, mame tady mizernou wifinu, kde mi manik na zacatku rekl ze mi to za 10-15 tis roztaha po baraku a jeste si z myho baraku udela AP.Tak jsem ho chtel propichnou vidlema radsi zdrhnul parchant zlodejská. :lol: :lol:

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 02 zář 2008 00:27

By mě zajímalo, jak je to vlastně s termínem zrychlení (mám O2 Duo Mobil).
Operátoři na hotlajně mě ujišťují, že jako stávající zákazník až v únoru.
Přitom na jejich stránkách čtu:
Zrychlení stávajících zákazníků
… Zákazníci s balíčky O2 Duo a O2 Duo Mobil mohou od 1. září 2008 sami požádat o zrychlení (nutné technické šetření, kontrola modemu).

Nevím, jestli si pod slovem požádat představují to, že já požádám a oni se namě vy víte co, ale to snad ne?
Napsal jsem jim tedy (pod článkem je odkaz na PR pracovníka) a jsem zvědav, co pošlou za odpověď.
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”